Sport / Ostalo

nastavlja s odličnim rezultatima

Čim je postala juniorka, Mia Wild odmah do rekorda

Čim je postala juniorka, Mia Wild odmah do rekorda
PR

Sjajna Mia Wild je i u novoj godini nastavila sa svojim starim i dobro poznatim navikama

U atletskom tunelu Gradskog vrta održan je Miting otvorenja dvoranske sezone u Osijeku, dakako u organizaciji AK Slavonije Žito.

Sjajna Mia Wild je i u novoj godini nastavila sa svojim starim i dobro poznatim navikama. Ponovno iz natjecanja u natjecanje ruši rekorde i postavlja nove granice. Tek što je i službeno iz kategorije mlađih juniorki prešla među juniorke, odmah je potvrdila svoju rijetko viđenu dominaciju. Pobijedila je u utrci na 60 metara i to u rekordnom vremenu 7,45 što je zaista vrijedno svake pozornosti! Očito je prethodno beogradski dio priprema sa svojim trenerom Sašom Šešumom odradila na najbolji mogući način, što se potvrđuje i kroz svaki novi nastup.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Treće mjesto u istoj utrci osvojila je Melani Bosić (7,79) dok je četvrta bila Lorena Faktor (7,80). Mia je slavila i na 60 metara s preponama postigavši svoj osobni rekord s rezultatom 8,22 na većoj visini zapreka, a druga je bila Faktor s vremenom 8,62. Nikola Šešum je pobijedio u skoku u dalj (5,74) ispred Bernarda Bručića (5,71), a u ženskom skoku u vis najbolji je rezultat ostvarila Leonarda Patača (1,55 metara ) ispred klupske kolegice Lane Barišić (1,45). Kod muškaraca je u visu baš dominirao David Kurtek (1,95 m) dok su visinu 1,55 dosegnuli Gabriel Ovničević i Filip Biškić. Drugi na 60 metara bio je Milan Glodić (7,29), treći u istoj disciplini Roko Dimić (7,33), a najbrže je vrijeme istrčao Sandro Mudri iz vinkovačke Cibalije (7,18). U skoku s motkom pobijedili su Laura Azenić (2,83) i Borna Cik (4,70).


Izdvojeno

Reci što misliš!