Sport / Ostalo

Zasluženo nagrađeni

KK Hrvatski sokol opetovano uspješan na Kupu Osijeka, osvojio Plaketu za 30. obljetnicu postojanja

KK Hrvatski sokol opetovano uspješan na Kupu Osijeka, osvojio Plaketu za 30. obljetnicu postojanja
Zvonko Biondić

Uz dobar natjecateljski rezultat, klubu (Zvonku Biondiću) Karate Savez Županije Osječko-Baranjske, predsjednik Danijel Kufner svečano je uručio Plaketu za 30. obljetnicu uspješne opstojnosti

Na 3. Kupu Osijeka održanom u Osijeku u subotu u dvorani Jug 2 Karate klub Hrvatski sokol nastupio je s petero natjecatelja. Katia ŠegavčićFran SeligmanEma AlšićEma Štefančić Kaya Mitrović osvojili su dva zlatna, dva srebrna i dva brončana odličja.

Katia Šegavčić, ovogodišnja prvakinja Balkana, nastupila je kao favorit u konkurenciji devet juniorki i opravdala svoj status, nadmoćno osvojivši zlatno odličje, opetovano bez pehara. Katijin nastup bio je nastavak priprema za odlazak na Youth League u Veneciju od 7. do 10. prosinca.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Fran Seligman jedini je nastupio u dvije natjecateljske kategorije, kadeti - juniori
i osvojio zlatno odličje (bez pehara) u kadetskoj konkurenciji i srebrno odličje u juniorskoj konkurenciji.

Ema Štefančić, od nedavno članica kluba, uz male zdravstvene probleme, u konkurenciji seniorki uspjela je doći u finale i tamo izgubila od vrlo kvalitetne natjecateljice iz BiH i sa srebrnim odličjem bila zadovoljna.

Ema Alšić u kategoriji mlađih kadetkinja svojim nastupom uspjela je osvojiti brončano odličje, ali se pokazalo njoj i treneru da će pripreme za nastup na Prvenstvu Hrvatske 17. prosinca u Đakovu biti zahtjevne i naporne.

Od njihove najmlađe natjecateljice (mlađe učenice), ali vrlo perspektivne Kaye Mitrović nisu očekivali osvajanje odličja, ali ugodno ih je iznenadila, osvojivši brončano odličje.

Uz dobar natjecateljski rezultat, klubu (Zvonku Biondiću) Karate Savez Županije Osječko-Baranjske, predsjednik Danijel Kufner svečano je uručio Plaketu za 30. obljetnicu uspješne opstojnosti (1993. - 2023.).

Iz kluba zahvaljuju Savezu, predsjedniku Saveza i svima koji su im uputili iskrene čestitke za obljetnicu kluba.


Izdvojeno

Reci što misliš!