Sport / Ostalo

Ima i ranija postignuća

Uz Kedveša, titulu svjetskog prvaka u kickboxingu osvojio je i Osječanin Antonio Krajinović

Uz Kedveša, titulu svjetskog prvaka u kickboxingu osvojio je i Osječanin Antonio Krajinović
Facebook/Crokickboxing.hr

Inače, Krajinović 2021. je godine osvojio nagradu za najboljeg sportaša Grada Osijeka, i to osvajanjem trećeg mjesta na Svjetskom prvenstvu u Italiji u kategoriji do 75 kg u disciplini low kick

Član osječkog Kickboxing kluba Sveti Duh Antonio Krajinović osvojio je titulu svjetskog prvaka na prvenstvu u Portugalu.

Bio je jedini borac na Svjetskom prvenstvu koji je hrabro prošao kroz pet borbi do zlatne medalje. Njegova izuzetna predanost, nevjerojatna snaga i strastveni duh donijeli su mu zasluženu slavu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uz Antonija, iz Hrvatske na spomenutom natjecanju sudjelovali su još i Helena Jurišić, Ana Bajić, Lucija BilobrkAna StojanovićAnto Širić, Ivan BertićAnte Verunica, Ante Buzov, Luka Žuljević i Nikica Radonić. U kontekstu Slavonije i Baranje među njima istaknuo se Đakovčanin Andrej Kedveš koji je isto tako osvojio svjetsko zlato.

Odnio titulu u Portugalu Đakovčanin Andrej Kedveš svjetski je prvak u kickboxingu!

Inače, Krajinović 2021. je godine osvojio nagradu za najboljeg sportaša Grada Osijeka, i to osvajanjem trećeg mjesta na Svjetskom prvenstvu u Italiji u kategoriji do 75 kg u disciplini low kick. Najveći je to postignuti rezultat tada bio za 27-godišnjeg rođenog Osječanina, od malena stanovnika Bilja, gdje su mu roditelji doselili devedesetih godina iz ratom razorene Bosne i Hercegovine.


Izdvojeno

Reci što misliš!