Sport / Ostalo

Na natjecanju u Ljubljani

Katia Šegavčić postala je prvakinja Balkana!

Katia Šegavčić postala je prvakinja Balkana!
Aleksandar Šegavčić

Katia Šegavčić nastupila je u natjecateljskoj kategoriji kadetkinja s 39 vrlo kvalitetnih natjecateljica, a Ema Štefančić u juniorskoj kategoriji s 31 također vrlo kvalitetnom natjecateljicom

Za Karate klub Hrvatski sokol Osijek na Prvenstvu Balkana za kadete/kinje, juniore/ke i U21 koje se održalo u Ljubljani od 16. do 20. studenoga nastupile su Katia Šegavčić i Ema Štefančić u pratnji trenera Zvonka Biondića.

Na prvenstvu sudjelovalo je 13 članica nacionalnih karate saveza - Hrvatska, Slovenija, Srbija, Kosovo, Albanija, Sjeverna Makedonija, Crna Gora, Grčka, Turska, Cipar, Bugarska, Rumunjska i BiH - 1078 natjecateljica i natjecatelja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Katia Šegavčić nastupila je u natjecateljskoj kategoriji kadetkinja s 39 vrlo kvalitetnih natjecateljica, a Ema Štefančić u juniorskoj kategoriji s 31 također vrlo kvalitetnom natjecateljicom.

Kvalitetnim izvedbama zahtjevnih kata Katia je bez problema došla do finala i susreta protiv Grkinje Eleni Zervou koju je pobijedila i time osvojila za sebe, klub, grad Osijek i Hrvatsku zlatno odličje i naslov prvakinje Balkana po drugi put. 

Uz osvajanje prvog mjesta na Kupu Hrvatske u Rijeci i ovoga na Prvenstvu Balkana od Katie možemo očekivati i dalje dobre rezultate na nadolazećem natjecanju K1 Youth League u Veneciji koje se održava od 6. do 10. prosinca u iznimno jakoj konkurenciji od 128 natjecateljica te će time Katia potvrditi već osiguran odlazak i nastup na Prvenstvu Europe u veljači 2024. u gruzijskom Tbilisiju.


Izdvojeno

Reci što misliš!