Sport / Ostalo

prijave do 10. studenog

ŠŠSO Osijek upisuje polaznike u program "Škola skijanja"

ŠŠSO Osijek upisuje polaznike u program
Jurica Galoić/PIXSELL

Pravo na prijavu imaju sva djeca u dobi od 9 – 17 godina, a osiguran je bogat program

Školski športski savez grada Osijeka organizira program „Škola skijanja 2024.“ koja će se od 2. – 7. 1. 2024. g. održati na skijalištu Vogel (Slovenija).

Pravo na prijavu imaju sva djeca u dobi od 9 – 17 godina, a pravo prednosti pri upisu imaju djeca koja ispunjavaju utvrđene kriterije. Nakon provjere ispunjenja kriterija formira se lista polaznika prema redoslijedu zaprimanja prijava. U slučaju nepopunjavanja predviđenih kapaciteta u cijelosti sukladno kriterijima, ostale prijave će se razmatrati također kronološki, prema datumu i vremenu zaprimanja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prednost pri upisu imaju djeca koja ispunjavaju sve slijedeće kriterije:

  • polaznik ima prebivalište na području Grada Osijeka;
  • polaznik je redovne osnovne škole odnosno srednje škole sa područja Grada Osijeka;
  • polaznik nije ranije pohađao školu skijanja u organizaciji ŠŠSGO;
  • polaznik nije ranije pohađao školu skijanja u sklopu neke druge organizacije;
  • polaznik nema prethodnog skijaškog iskustva.

Napomena: Na Poziv se mogu prijaviti i djeca koja imaju skijaškog iskustva.

Prijava se podnosi putem obrazaca objavljenih na internetskim stranicama Školskog športskog saveza grada Osijeka https://www.ssso.hr/

Svi obrasci trebaju biti popunjeni i potpisani od strane roditelja/zakonskog zastupnika djeteta.

Cijena aranžmana po osobi iznosi 579 EUR/4.362,47 HRK. Cijena je bazirana na 75 polaznika. U cijenu je uključeno: autobusni prijevoz; puni pansion u Hostelu pod Voglom i depadansi – višekrevetne sobe (4 djece minimalno 1 sanitarni čvor); švedski stol za doručak,a za ručak i večeru izbor dva jela; ski karta; skijaška oprema (kaciga, pancerice i skije); škola skijanja; ulaz u bazene vodenog parka Bohinj; dodatna popodnevna sportska aktivnost (rafting na snijegu/kupanje na bazenima); animacija/večernji program; pedagoški nadzor; pratnja odgajatelja i trenera (10 djece 1 pratitelj/trener skijanja); završno skijaško natjecanje; osnovno zdravstveno osiguranje i posljedica nesretnog slučaja.

Uvjeti i način plaćanja:

Plaćanje je moguće izvršiti gotovinom, karticom Zagrebačke banke do 6 rata ili IBAN – mogućnost plaćanja na rate do polaska na put.

Nakon završetka prijava plaćanje će biti omogućeno u Osijeku dolaskom predstavnika agencije.

Prijave se primaju do 10.11.2023. g., putem Zajednice osječkog sporta, elektroničkom poštom na adresu: [email protected]. Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.

Više detalja kao i obrasce preuzmite OVDJE.


Izdvojeno

Reci što misliš!