Sport / Ostalo

Niže međunarodne uspjehe

Karate Akademiji Osijek deset medalja iz Banja Luke

Karate Akademiji Osijek deset medalja iz Banja Luke
PR

Članovi Akademije u Banja Luci potvrdili su kvalitetu rada i s osvojenih deset medalja nastavili uspješan niz osvajanja medalja na međunarodnim natjecanjima i izvan Hrvatske

U subotu, 4. studenoga članovi Karate Akademija Osijek nastupili su na Međunarodnom karate kupu 11. Grawe Energija Banja Luka koji je brojio 848 natjecatelja iz 67 klubova i šest država. 

Nakon netom održanog Prvenstva Hrvatske koje je uspješno odrađeno s osvojene 22 državne medalje, članovi Akademije u Banja Luci potvrdili su kvalitetu rada i s osvojenih deset medalja nastavili uspješan niz osvajanja medalja na međunarodnim natjecanjima i izvan Hrvatske.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zlatne su medalje osvojili Lana Mesić (djevojčice 7 godina -32 kg), Sara Čupić (djevojčice 7 godina +32 kg), Lea Nemet (djevojčice 8-9 godina -28 kg) i Luka Mesić (dječaci 10 godina +45 kg i dječaci 11 godina -50 kg).

Srebrnu je medalju osvojio Toni Čupić (dječaci 11 godina -50 kg), dok su broncu osvojili Josipa Ćuk (djevojčice 10 godina -30 kg), Mila Čupić (djevojčice 8-9 godina +36 kg), Gabrijel Nemet (dječaci 13 godina -40 kg) i Toni Čupić (dječaci 10 godina +45 kg).

Na natjecanju u Banja Luci nastupio je još i Karlo Batos te uz nedostatak sportske sreće nije uspio doći u borbe za medalje. Ostali članovi koji su nastupili imali su u svojim kategorijama zahtjevne protivnike i trebalo je u svakoj kategoriji u kojoj su nastupili odraditi tri do četiri pobjede da bi se došlo do finalnih mečeva i odličja.

Ekipu na natjecanju vodio je glavni trener Akademije Goran Mesić.


Izdvojeno

Reci što misliš!