Sport / Ostalo

Proteklog vikenda

PKOI Delfin Osijek postigao odličan uspjeh na Festivalu plivanja u Rijeci

PKOI Delfin Osijek postigao odličan uspjeh na Festivalu plivanja u Rijeci
PR

PKOI Delfin Osijek predstavilo je devet natjecatelja u svim dobnim kategorijama te su postigli odlične rezultate i isplivali osobne rekorde

Plivački klub osoba sa invaliditetom Delfin Osijek 28. listopada sudjelovao je na otvorenom regionalnom prvenstvu – Festival plivanja u Rijeci u organizaciji plivačkog kluba Forca. Na natjecanju sudjelovalo je 14 klubova s područja Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine.

PKOI Delfin Osijek predstavilo je devet natjecatelja u svim dobnim kategorijama te su postigli odlične rezultate i isplivali osobne rekorde.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mlađi junior Patrik Šandor Horvat oborio je svoje osobne rekorde i osvojio prvo mjesto u kategoriji juniora i seniora u disciplinama 50 i 100 slobodno i 50 leđno.

Seniorka Kristina Živković osvojila je drugo mjesto u disciplini 50 leptir i treće mjesto u disciplini 50 slobodno u svojoj kategoriji.

Junior Tomislav Benkotić osvojio je drugo mjesto u disciplinama 50 leđno i 100 slobodno u juniorskoj kategoriji. Senior Denis Lenger u svojoj kategoriji osvojio je prvo mjesto u disciplini 50 leđno i drugo mjesto u disciplini 50 slobodno.

Seniorka Rebeka Glavaš u svojoj kategoriji osvojila je drugo mjesto u disciplini 50 slobodno i treće mjesto u disciplini 100 slobodno.


Izdvojeno

Reci što misliš!