Sport / Ostalo

Osvojila 26 medalja

Karate akademija Osijek nastupila na 5. kolu Otvorene karate lige u Valpovu

Karate akademija Osijek nastupila na 5. kolu Otvorene karate lige u Valpovu
PR

Među svim klubovima, posebno se istaknula Karate akademija Osijek koja je osvojila impozantnih 12 zlatnih, devet srebrnih i pet brončanih medalja

Spektakularno 5. kolo Otvorene karate lige održano je jučer u predivnom Valpovu, a natjecanje svečano je otvorio gradonačelnik Matko Šutalo. Atmosfera bila je nabijena energijom dok je gradonačelnik pozdravio natjecatelje, trenere i suce, pružajući podršku ovoj sjajnoj sportskoj manifestaciji.

Nastupilo je čak 186 natjecatelja iz 16 klubova regije, dok su se publika i sudionici mogli diviti izvanrednim karate vještinama. Među svim klubovima, posebno se istaknula Karate akademija Osijek koja je osvojila impozantnih 12 zlatnih, devet srebrnih i pet brončanih medalja. Njihovi su članovi definitivno pokazali iznimnu predanost i talent na ovom natjecanju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No, istaknuli bismo i posebnog ponosa regije - para-karate natjecatelje koji su svojim izvanrednim izvedbama oduševili sve prisutne. Imamo čast čestitati Ivanu Brezovcu (K K Valpovo) u kategoriji K40, Marku Mađaru (SKK Ictus) također u kategoriji K40, Krešimiru Sučiću (SKK Ictus) u kategoriji K30, Vedranu Mašiću (KK Đakovo) u kategoriji K40, Mareju Podgajcu (KK HVIDRA OSIJEK) i Roku Bošnjaku (PPKK OSIJEK) u kategoriji K21 na njihovim izvanrednim nastupima.

Otvorena karate liga u Valpovu ponudila je uzbudljive trenutke i priliku za natjecatelje da pokažu svoje vještine i strast prema ovom drevnom borilačkom sportu. Grad Valpovo ponosan je što je bio domaćin ovog događaja te se raduje budućim sportskim susretima i razvoju karatea u regiji.

Otvorena karate liga nastavlja rasti i privlačiti izvanredne talente iz cijele regije, a ovakva natjecanja potiču sportski duh i zajedništvo. Čestitamo svim natjecateljima na njihovim izvanrednim rezultatima i radujemo se budućim natjecanjima koja će sigurno donijeti još više uzbuđenja i sportske strasti.


Izdvojeno

Reci što misliš!