Sport / Nogomet

kakav gaf

Pogledajte kakvu je glupost izjavio predsjednik Uefe za novi osječki stadion

Pogledajte kakvu je glupost izjavio predsjednik Uefe za novi osječki stadion
Ivo Čagalj/PIXSELL

"Pozivam gospodina Čeferina da nas posjeti, da obiđe Opus Arenu i uvjeri se koja je razlika između našeg stadiona i stadiona Rujevica. Vjerujem da će nakon toga korigirati svoju izjavu", poručio je Vlado Čohar


"Hrvatska nema nijedan stadion koji bi mogao ugostiti neku ozbiljnu utakmicu. Još je najbolji riječki stadion. Osijek je novi, ali sve je to malo. A Poljud i Maksimir su sramota", izjavio je to Aleksander Čeferin, predsjednik Uefe u intervjuu koji je dao za Nacional.

Ne znamo jeli Čeferin se samo krivo izrazio, ali reći da je riječka Rujevica bolja od novog osječkog stadiona može reći samo potpuna nogometna neznalica. Što on svakako ne bi smio biti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Koliko god Rujevica bila dobar stadion (doduše samo u hrvatskim okvirima), osječka Opus arena u svim je segmentima bolja da uopće ovdje nećemo ni nabrajati sve, jer to nema smisla. Kao ni izjava Čeferina.

Dovoljno je samo reći da je Rujevica građena kao "privremeni" stadion dok se Kantrida  ne renovira, dok je stadion Osijeka planski građen kao nogometni i po najvišim Uefinim standardima.

A ako je Čeferin mislio samo na veličinu stadiona, Opus arena ima pet tisuća mjesta više od Rujevice. I sva su mjesta natkrivena, a gostujući navijači imaju komociju kao i domaći, dok u Rijeci su smješteni u kavez kao životinje.

"Pozivam gospodina Čeferina da nas posjeti, da obiđe Opus Arenu i uvjeri se koja je razlika između našeg stadiona i stadiona Rujevica. Vjerujem da će nakon toga korigirati svoju izjavu", poručio je Vlado Čohar, direktor Osijeka, inače Riječanin.


Izdvojeno

Reci što misliš!