Sport / Nogomet

nova pobjeda

Lovrić s dva dodira slomio Rudeš, zabio i Pušić

Lovrić s dva dodira slomio Rudeš, zabio i Pušić
Sanjin Strukic/PIXSELL

Stigao je Osijek do nove pobjede na gostovanju i to s 2:3 golovima Pušića i dva puta Lovrića

Nogometaši Osijeka slavili su na drugom uzastopnom gostovanju i vratili se barem privremeno na četvrto mjesto HNL i vratili dio poljuljanog samopuzdanja.

Preuzeo je Osijek inicijativu od prve minute, ali su domaći došli do vodstva. Ubacio je iz kornera Karačić, a Bralića je nadvisio Mrčela za rano vodstvo. Nije to omelo Osijek i malo po malo pleli su mrežu pred golom Markovića. Sve se isplatilo u završnici prvog dijela kad su lijepo kombinirali Mierez i Pušić, a ovaj potonji zabio u sami kut gol s vrha kaznenog prostora. Odmah minutu nakon toga moglo je biti i 1:2, ali je Bukvić, nakon još jedne asistencije Miereza, pogodio vratnicu. Proigrao je Osijek od tog pogotka i gol je visio u zraku, ali se na poluvrijeme otišlo s neriješenim rezultatom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U drugom dijelu potpuna inicijativa Osijeka, a sve se isplatilo kad je u igru ušao Kristijan Lovrić i iz prvog dodira loptom iz slobodnog udarca pogodio uz samu vratnicu za vodstvo gostiju. Odmah u slijedećem napadu 1:3. Ponovo je pogodio Lovrić iz kontre koju je povukao Guedes.

NK Rudeš - NK Osijek Fotogalerija

Siguran je bio Osijek nakon toga, ali je malo zakomplicirao život kad je još jednom nabacio Karačić i još jednom pogodio Mrčela. Ipak, do kraja se rezultat nije mijenjao pa Osijek odnosi sva tri boda i to ovoga puta s stadiona u Rudešu gdje su domaćini zaigrali po prvi put ove sezone. Dodajmo i kako je svoj debi u prvenstvenoj utakmici imao i Franko Kolić koji je stao na vrata umjesto ozlijeđenog Marka Malenice.

Osijeku sad slijedi i treće gostovanje u nizu i to na Poljudu ili možda i na nekom drugom stadionu budući je stadion Splićana do daljnjeg zatvoren.


Izdvojeno

Reci što misliš!