Sport / Nogomet

nedjelja u 17:30h

Od danas u prodaji ulaznice za derbi Osijeka i Dinama na Pampasu

Od danas u prodaji ulaznice za derbi Osijeka i Dinama na Pampasu
Dario Šimović

Utakmica se igra na stadionu Pampas u nedjelju s početkom u 17:30 sati

U ponedjeljak 26. veljače na Ticket pointu stadiona Opus Arena počet će prodaja ulaznica za utakmicu 25. kola SuperSport HNL-a NK Osijek – GNK Dinamo koja je na rasporedu u nedjelju 3. ožujka u 17.30 sati. 

Radno vrijeme Ticket pointa bit će od ponedjeljka do subote od 10 do 18 sati i u nedjelju, na dan utakmice, od 10 do 18.30 sati.  Također, na dan utakmice 3. ožujka bit će moguće učlanjenje u NK Osijek u radnom vremenu Ticket pointa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prodaja ulaznica bit će omogućena isključivo osobama koje posjeduju važeće NK Osijek Članstvo za sezonu 2023./2024., uz napomenu da se za kupovinu ulaznica za nadolazeću utakmicu u obzir uzimaju Članstva koja su registrirana u sustav zaključno s 25. 2. 2024., do 14:00h.

Aktivni Član koji ispunjava navedene uvjete može kupiti maksimalno 5 ulaznica, uz napomenu da ostale 4 osobe za koje kupuje ulaznice NE MORAJU biti članovi NK Osijek.

Aktivni Član ako posjeduje godišnju/polugodišnju ulaznicu koja mu osigurava mjesto sjedenja za nadolazeću utakmicu može kupiti maksimalno 5 ulaznica za druge osobe uz predočenje svoje važeće članske iskaznice i osobnog dokumenta kako bi se potvrdio identitet člana.

Kupovina ulaznica za druge osobe moguća je isključivo uz presliku osobne iskaznice osobe za koju se kupuje ulaznica ili posjedovanje svih potrebnih osobnih podataka za kupovinu ulaznice (ime i prezime, datum rođenja, OIB, kontakt telefon).

Ulazak na stadion u obilježjima gostujućeg kluba bit će dopušten samo na gostujući sektor SJEVER B4 gdje se nalaze navijači GNK Dinama, poručuju iz NK Osijek.


Izdvojeno

Reci što misliš!