Sport / Nogomet

biti čvršći i agresivniji

Osijek danas na teškom gostovanju u Gorici

Osijek danas na teškom gostovanju u Gorici
Davor Javorović/PIXSELL

Naš trener prvenstveno želi da mu momčad isključivo razmišlja o subotnjoj utakmici koja će svakako biti izazovna

Svaki je susret prilika za osvajanje novih bodova, pa tako i subotnji dvoboj kojega će naša momčad imati u gostima kod Gorice. Znamo da je riječ o vrlo neugodnom suparniku kojega je bilo teško pobijediti i ljetos na Opus Areni (1:0), pa je za očekivati kako će i ovaj puta nogometaši Osijeka morati dobro i snažno „zapeti“ da bi ponovno bili zadovoljni konačnim ishodom.

"Jako bitna utakmica. Morati ćemo biti koncentrirani, puno bolji u nekim detaljima nego što smo trenutno. U čemu najviše? To ću ipak zadržati za svlačionicu. Neću reći da nisam zadovoljan, ali tražimo način da bismo neke igrače optimalno iskoristili. Nadalje, malo me smeta što svi zivkaju ovih dana. Neka nas puste na miru da se koncentriramo na svoj posao, a ne da pričamo o ulaznicama za derbi sljedećeg tjedna. Sada nas zanima isključivo Gorica, to je jedino normalno. Sutra nas očekuje jako dobar protivnik koji igra i ove sezone odličan nogomet. Pokazat ćemo našim dečkima u analizi njihove kvalitete, ukazati i na poneku manu, nadajući se najboljem", rekao je trener Bijelo-plavih Zoran Zekić.

Prepoznavati situacije na terenu

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vratio se, ipak, naš kormilar uočenim nedostacima na kojima treba poraditi kako se pogreške ne bi ponavljale.

"Moramo biti čvršći, agresivniji i kompaktniji. Neke me stvari jako smetaju. Recimo, vidio sam u Karlovcu više discipline kod njih, nego u našim redovima. Da se nitko ne naljuti, ako može trećeligaš, onda moramo i mi. Bitno je kako ulazimo u utakmicu, da prepoznajemo određene situacije i okolnosti na terenu i da vidimo što trebamo mijenjati. Nadam se da će to u subotu izgledati dobro s naše strane. U svakom slučaju, trebamo imati početnu varijantu i onu pričuvnu. Ne samo zbog nas nego i uslijed onoga što će Gorica pokušati na terenu da bi nam iznenadila", dodaje oprezni Zekić.

Neki igrači neće biti spremni za utakmicu s Goricom, stoga će ostati u Osijeku, na tretmanu svojih ozljeda…

"Caktaš je i dalje ukočen, a Fiolićeva tetiva još uvijek bolna, oni nisu u kadru. Imamo na treninzima nekolicinu mlađih igrača iz juniora i to me veseli, iako naravno nisam sretan što spomenutog dvojca neće biti u Velikoj Gorici", zaključio je strateg Osijeka prije nego je poveo svoju momčad na put.


Izdvojeno

Reci što misliš!