Sport / Nogomet

odgoj mladih navijača

NK Osijek organizira prvi dječji korteo

NK Osijek organizira prvi dječji korteo
Borna Jakšić/PIXSELL

Djeca će prije utakmice učiti o kulturi navijanja kao i navijačke pjesme pa će i oni biti snažan impuls momčadi Zorana Zekića

Nogometni klub Osijek priprema se za veliki derbi susret protiv Hajduka koji će se odigrati 8. studenog na stadionu na Pampasu. Zaostali je to neodigrani susret zbog europskih obaveza ova dva kluba i vrlo važan susret za obje ekipe.

Zasigurno, očekuje se pun stadion i sjajna atmosfera, a NK Osijek želi dodatni vjetar u leđa za svoju momčad pa je pripremio i neke posebne aktivnosti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tako će se u suradnji s osnovnim školama organizirati prvi dječji korteo u kojem će sudjelovati Osnovna škola Franje Krežme.

stadion pampas
zaštićena prodaja Od četvrtka u prodaji ulaznice za odgođeni derbi Osijeka i Hajduka na Pampasu

Učenici ove škole okupiti će se na promenadi i krenuti prema fan zoni gdje će se obojati u bijelo-plave boje kluba. Svi zajedno će se oni smjestiti na sjevernu tribinu i navijati za svoj klub - NK Osijek.

Prije toga oni će cijeli tjedan imati u školi različita predavanja i radionice o kulturi navijanja, ponašanja na stadionu i učit će klupske pjesme.

Osim toga, NK Osijek je u prodaju pustio i zaštićenu prodaju ulaznica za Hajduk, a pravo prvokupa do subote imaju oni koji su barem jednom ove sezone bili na utakmici Osijeka na Opus areni.


Izdvojeno

Reci što misliš!