Sport / Nogomet

na rubu suza

Emotivni Jugović: "Ovo je moj grad, ovo je moj klub"

Emotivni Jugović:
Borna Jakšić/PIXSELL

Uistinu veliku je utakmicu odigrao Vedran Jugović i s tri pogotka donio pobjedu protiv Istre

Kapetan Vedran Jugović odigrao je svoju najbolju utakmicu za NK Osijek u poznim godinama svoje karijere. Utakmica je to koju će dugo pamtiti jer je postigao čak tri pogotka i tako na najbolji način okrunio sve ono što je tijekom svoje karijere davao i daje za Osijek.

Emotivan je bio Jugović i nakon utakmice. Gotovo na rubu suza i velikom gnedlom u želucu govorio je ovom danu koji zasigurno nikad neće zaboravit. O njemu je govorio i trener Osijeka Zoran Zekić koji je i sam doživio ovacije stadiona.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Hvala igračima, hvala navijačima. Danas sam malo bio pod emocijama, ali probao sam ostati smiren koliko sam mogao. Ni meni nije bilo lako… Mogao bih ovu utakmicu raščlaniti na sto dijelova, ali svjesni smo što imamo, a što nemamo, što moramo popraviti. Nadam se da će se neki igrači još podići u formi, ali što se tiče htijenja mislim da smo bili pametni i strpljivi. Nije ni igračima lako kada te ponese publika. Za drugo poluvrijeme smo promijenili neke stvari i doveli se do toga da ne treba pričati o drugima nego o Vedranu Jugoviću. Naš kapetan, pravi profesionalac koji mi je podrška od prvog dana. Izrazito sam sretan što je postigao tri pogotka, želim mu da nastavi tako", rekao je Zekić.

"Ovo je što se tiče moje karijere najljepši dan u mom životu. Ja sam ovdje rođen, ovo je moj grad, moj klub i meni je ovo stvarno posebno", kratko je rekao Jugović očiju punih suza.

NK Osijek - NK Istra 1961 3:1 Fotogalerija

Uistinu, velik je to dan za kapetana koji je često bio osporavan, ali on iz utakmice u utakmicu pokazuje koliko je bitan na terenu i oko njega.


Izdvojeno

Reci što misliš!