Sport / Nogomet

Vrijedna investicija

Baranja dobila prvo nogometno igralište s umjetnom travom u Kneževim Vinogradima

Baranja dobila prvo nogometno igralište s umjetnom travom u Kneževim Vinogradima
OBŽ

Dodao je i kako ova investicija predstavlja logičan korak u unaprjeđenju sportske infrastrukture i ponude, osobito zbog njezine namjene djeci koja će biti glavni korisnici novih sportskih terena i sadržaja

Danas, unutar kompleksa Sportsko-rekreacijskog centra Kneževi Vinogradi, svečano je otvoren nogometni teren s umjetnom travom, označavajući time prvo takvo igralište u Baranji. Ova značajna investicija, vrijedna više od 800.000,00 kuna, ostvarena je kroz suradnju između Općine Kneževi Vinogradi i Hrvatskog nogometnog saveza, koji je donirao 700.000,00 kuna za ovaj projekt.

Nogometno igralište dimenzija 60 x 30 metara namijenjeno je članovima sportskih udruga, s posebnim naglaskom na polaznike Škole nogometa NK Borac, kojih je više od 120.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svečanom događaju prisustvovali su općinski načelnik Vedran Kramarić, predstavnici Općine i naselja Kneževi Vinogradi te članovi lokalnog nogometnog kluba, zajedno s brojnim uglednim gostima. Marijan Kustić, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza te Josip Miletić, zamjenik župana Osječko-baranjske županije, bili su među uzvanicima.

FOTO: OBŽ

Općinski načelnik Vedran Kramarić istaknuo je kako je Općina Kneževi Vinogradi prethodnih godina uložila više od pet milijuna kuna u razvoj sportske infrastrukture. Dodao je i kako ova investicija predstavlja logičan korak u unaprjeđenju sportske infrastrukture i ponude, osobito zbog njezine namjene djeci koja će biti glavni korisnici novih sportskih terena i sadržaja. Također, izrazio je zahvalnost Hrvatskom nogometnom savezu na podršci u realizaciji ovog projekta.

Zamjenik župana Josip Miletić čestitao je načelniku Kramariću i njegovim suradnicima na dosadašnjim naporima u poboljšanju sportske infrastrukture u Kneževim Vinogradima te se zahvalio Hrvatskom nogometnom savezu na podršci i posjeti. Istaknuo je važnost partnerstva između Osječko-baranjske županije i Općine Kneževi Vinogradi te naglasio kontinuirano sufinanciranje sportske infrastrukture, kao i fokus na rad s djecom, što predstavlja ključnu komponentu za budući razvoj sporta u regiji.


Izdvojeno

Reci što misliš!