Sport / Nogomet

hrvatska - turska 0:1

Trebao je to biti spektakl, a ispao je debakl: Vatreni poraženi od Turaka na premijeri Pampasa

Trebao je to biti spektakl, a ispao je debakl: Vatreni poraženi od Turaka na premijeri Pampasa
Igor Kralj/PIXSELL

Osim igre naših reprezentativaca, razočarala je i publika. Najakustičniji stadion gotovo cijelu utakmicu više je nalikovao na kazalište, nego nogometnu arenu

Hrvatska nogometna reprezentacija propustila je veliku priliku doći na korak do plasmana na Euro.  Na prvoj utakmici na novom osječkom stadionu Vatreni su poraženi od Turske rezultatom 1-0.

Jedini strijelac je bio Yilmaz u 30. minuti nakon katastrofalne greške Dominika Livakovića. Bila je ovo daleko najgora utakmice Hrvatske u ovim kvalifikacijama i ujedno prvi poraz.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Malo nade dobili smo u 90. minuti kad je sudac  sudac Taylor  dosudio jedanaesterac za Hrvatsku nakon  igranja rukom Calhanoglua.  No, nakon pregledavanje snimke Taylor je poništio udarac s bijele točke jer osnove za to nije ni bilo. Bila je to zadnja šansa za Hrvatsku koja tako nije uspjela osvojiti ni bod u ovom susretu.

Hrvatska - Turska, kvalifikacije za Euro 2024. Fotogalerija

Osim igre naših reprezentativaca, razočarala je i publika. Najakustičniji stadion gotovo cijelu utakmicu više je nalikovao na kazalište, nego nogometnu arenu. No, ne treba ni to previše čuditi s obzirom kako je tekla prodaja i podjela ulaznica za ovu utakmicu. Podsjetimo, ono malo ulaznica što je išlo u slobodnu prodaju planulo je u samo osam minuta online prodaje (i to uz stalne tehničke probleme), pa tako na stadionu je bilo najmanje navijača iz Osijeka i Slavonije, a ostali koji su došli više su bili raspoloženi za naslikavanje na novom stadionu, nego za navijanje.

Navijači na Pampasu Fotogalerija

 


Izdvojeno

Reci što misliš!