Sport / Nogomet

Osijek - Slaven Belupo najava + nagradna igra

Osijek - Slaven Belupo najava + nagradna igra

Hrvatska reprezentacija uspješno je odradila svoje dvije kvalifikacijske utakmice (pobjeda nad Maltom i Izraelom), i sve je to lijepo i krasno, ali smo se nekako zaželjeli HNL-a i našeg Osijeka :)

Ove subote nastavlja se 1.HNL, a u Osijek dolaze Farmaceuti. Neugodni su oni suparnik našim Bijelo-plavima. U zadnjih 13 susreta uspjeli smo ih pobjediti samo 3 puta. U Gradskom vrtu ih nismo pobjedili čak četiri godine!

No to je samo tradicija, a tradicije su tu da se ruše. Veći problem Osječanima je izostanak ključnih igrača Babića i Ljubojevića. Dok za Ljubojevića još postoje neke male šanse da zaigra (ovisno o današnjem pregledu u Daruvarskim toplicama), Marko Babić je 100% out zbog žutih kartona. I Ibriks je upitan zbog problema s ložama, ali trener Vlado Bilić vjeruje da će on biti spreman za sutra.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uglavnom, kako sada stvari stoje, stručni stožer će biti prisiljen na određene rotacije unutar momčadi, a to Biliću baš i nije najdraža stvar na svijetu.

No i takvi oslabljeni, u klubu ni ne pomišljaju na ništa drugo osim pobjede. A pobjeda nad uvijek neugodnim Koprivničancima lansirala bi nas na drugo mjesto na tablici!

A evo i kako kladioničari gledaju na sutrašnji dvoboj:
1 - 1.90, X - 3.35, 2 - 3.90

Najavljeni sastav za subotnju utakmicu:
Kardum – Vrgoč, Gavrić, Smoje, Šorša – Lukačević, Vidaković, Kvržić, Ibriks – Barišić, Miličević

Početak utakmice: 18h

Cijene ulaznica:
Tribina zapad: 40kn
Tribina istok: 30kn
Djeca: 10kn
Tribina jug (ispod semafora): besplatno za djecu i umirovljenike
Tribina jugoistok (Kohorta): 10kn

[important title=DIJELIMO 5x1 ULAZNICU]Za subotnji susret u Gradskom vrtu poklanjamo vam 5x1 ulaznicu. Potrebno je samo "lajkati" ovaj članak i u komentar upisati Srcem do pobjede!. Dobitnike objavljujemo večeras.

Na utakmicu idu:

- Katarina Galinec
- Davor Duspara
- Ivana Mandić
- Kristina Blažević
- Vlatko Barišić[/important]

Tekst: D.M.
Foto: SiB.hr arhiva


Izdvojeno

Reci što misliš!