Sport / Nogomet

NK Osijek: ''Još jednom svima veliko i najiskrenije – HVALA!''

NK Osijek: ''Još jednom svima veliko i najiskrenije – HVALA!''

Nakon što je NK Osijek u dramatičnoj završnici uspio izboriti ostanak u prvoligaškom društvu, predsjednik Uprave , Slobodan Tolj zahvalio se svima koji su pridonjeli ovom rezultatu.

FOTO i VIDEO Neviđeno slavlje u Osijeku i ostanak u prvoj ligi

VIDEO Pitch invasion Gradski vrt

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"U ime Nogometnog kluba Osijek i svoje osobno, želim se najiskrenije zahvaliti svima koji ste podržali našu momčad tijekom ove iznimno teške i u svemu neizvjesne sezone, a posebno u presudnoj utakmici s Hrvatskim dragovoljcem. Bilo je divno vidjeti i osjetiti fantastičnu, pravu sportsku i poticajnu atmosferu u Gradskom vrtu i sigurno je da će nam taj ambijent i potpora koju smo imali zauvijek ostati u sjećanju," rekao je Tolj.

Posebno je naglasio ambijent kakav dugo nije viđen u Gradskom vrtu:

"Na tribinama nismo imali samo brojne gledatelje, nego su nam oni bili istinski navijači, pokazavši koliko im je stalo da Osijek i ubuduće ima prvoligaša. Ozračje u kojem je odigran ovaj, za nas možemo reći kvalifikacijski susret, način na koji je publika bodrila igrače na terenu i nakon što nam rezultat nije išao u prilog te zajedničko slavlje „Kohorte“ i nogometaša na terenu vrijedili su našeg truda, vremena i energije koju su mnogi uložili da bi sportski brand grada na Dravi to i nadalje ostao."

Zahvalio se on tako i svima koji su sudjelovali u radu kluba posljednjih mjeseci i koji su pokazali da Osijek ipak želi imati prvoligaški klub.

"Osjećam ne samo potrebu, nego i obvezu da nakon zajedničkog, uspješno ostvarenog cilja posebno zahvalim prvenstveno svim našim vjernim navijačima i ostalim simpatizerima na velikoj podršci koja je kulminirala u subotu navečer. Hvala i Gradu Osijeku na čelu s gradonačelnikom, g. Ivanom Vrkićem, sponzorima koji su pomogli i pomažu u najteže vrijeme funkcioniranja Kluba, kao i medijima koji su dali svoj doprinos u stvaranju pozitivne klime u stresnoj borbi za opstanak. Naravno, posebnu zahvalnost dugujemo onima koji su najzaslužniji za naše zadovoljstvo – igračima, treneru i stručnom stožeru. Pokazali su da su najbolji kada je najteže! Osijek, dakako, mora imati prvoligaša, a sljedeći ciljevi trebaju nam biti vezani uz iskorak prema gornjem dijelu tablice i potpunoj klupskoj stabilizaciji. Nogometni i sportski Osijek to svakako zaslužuje. Još jednom svima veliko i najiskrenije – HVALA!"

 


Izdvojeno

Reci što misliš!