Sport / Nogomet

KAKAV DAN: Kadeti, juniori i seniori bolji od Dinama u Zagrebu!

KAKAV DAN: Kadeti, juniori i seniori bolji od Dinama u Zagrebu!

Nogometni klub Osijek ispisao je danas novu stranicu svoje povijesti. U istom danu, u Maksimiru, pao je Dinamo i to u tri kategorije - kadeti, juniori i seniori!

Prvo su kadeti odigrali 0:0 i to im je bilo dovoljno za prolazak u finale Kupa s obzirom da su u Osijeku prije nekoliko dana pobjedili 2:1, Zatim su juniori s igračem manje izgubili 1:0 golom s 11 metara, ali su prošli dalje zahvaljujući 2:0 pobjedi u prvoj utakmici, a onda su seniori slavili 1:0 golom Bobana.

Iako je Dinamo bio znatno bolji tijekom cijelog susreta, obrana Osijeka, na čelu s danas bravuroznim Malenicom i odličnim Škorićem i Milovićem, nije dozvolila da lopta uđe u gol.

PXL 180418 20329590

PXL 180418 20330306

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jedini pogodak pao je preko Bobana u 15. minuti nakon odlične akcije s Marićem koji jednu loptu zavrće na pet metara gdje je napadač Osijeka i zabija za konačnih 1:0.

Tako je Osijek s posljednje dvije pobjede isprao gorak okus nekoliko kola ranije i ponovo je na dobrom putu da sezonu završi na lijep način. Slijedi susret protiv Rijeke na Rujevici, ali će prije toga svi navijači Osijeka čekati sutra za kad je najavljena prezentacija novog stadiona kluba.

Rezultati by SofaScore

Foto: Luka Stanzl/Pixell

   


Izdvojeno

Reci što misliš!