Promo / Ostalo-predstavljamo

Bendovi-online.com prva baza bendova u Slavoniji

Bendovi-online.com prva baza bendova u Slavoniji

Problemi s kojima se brojni bendovi nalaze od sutra će biti barem nešto manji. Naime, svim bendovima i zantiželjnicima biti će dostupan web servis bendovi-online.com.

Radi se o projektu i ideji dvojice mladih Osječana, Tomislava Trošića i Mateja Trojana, čiji je cilj okupiti što više glazbenih sastava na svojoj stranici. Stranica bendovi-online.com zadužena je za pomoć pri promociji svih glazbenih sastava koji žele pokazati što znaju, neovisno o svom glazbenom opredjeljenju, ukusu ili žanru. Budući da su i sami članovi jednog osječkog tamburaškog sastava znaju koliko je bendovima, posebice onim mlađim, teško doći do slušatelja i onih koji bi ih eventualno mogli angažirati za svirku. Dakle, na bendovi-online.com dobrodošli su svi, od tamburaških, preko svatovskih pa sve do alternativnih bendova. Registrirajući se na njihovu stranicu, bendovi imaju priliku postati dijelom velike glazbene zajednice koja će im pomoći i olakšati promociju i afirmaciju u široj javnosti.

Ujedno, stranica je više nego korisna i za ostale – „neglazbenike". Ukoliko tražite glazbeni sastav za određenu svečanu prigodu bendovi-online.com je pravo mjesto za Vas. Pružaju mogućnost da iz velikog broja bendova izaberete baš ono što tražite. Tako ćete moći pregledavati arhivu  glazbenih sastava, poslušati što i kako sviraju te ukoliko Vam se svidi priloženo, kontakti ih.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Stranica je počela s radom 1. studenoga 2011. te je fond glazbenih sastava već sada respektabilan.

[important title=Novi dizajn]Ovih dana bendovi-online pustili su u uporabu novu, redizajniranu stranicu koja sada izgleda mnogo ozbiljnije i zanimljivije. Na taj korak odlučili su se iz razloga što su u vrlo kratkom vremenu (2 mjeseca) sakupili dosta velik broj bendova iz Hrvatske, ali i iz cijele regije te sada broje čak 134 benda.

Neke od novosti na portalu su oglasi, ali specijalizirani samo za ponudu i potražnju glazbenika (pjevača i svirača). Time žele pomoći što većem broju glazbenika i bendova kako bi kvalitetno nastavili svoje glazbeno djelovanje.

Također, svi registrirani bendovi imaju mogućnost najave budućih događanja kao što su svirka, snimanja autorske pjesme, spota i ostalih zanimljivosti.

Budući da smu sad već skupili velik broj bendova pozivaju i cjelokupnu javnost da posjeti portal i pogleda što i kako sviraju naši bendovi te ih možda i angažira za svirku. Trenutno na portalu imaju vrlo širok izbor vrsta bendova. Od svatovskih, tamburaških, rock i metal bendova pa sve do countryja, klapa, punk bendova i DJ-ova...[/important]

   


Izdvojeno

Reci što misliš!