Promo / Ostalo-predstavljamo

FOTO: Predstavljen novi Auris

FOTO: Predstavljen novi Auris

U autosalonu Integra Dundović predstavljena je nova Toyota Auris, pogledajte kako izgleda.

U autosalonu Integra Dundović predstavljena je nova Toyota Auris. Za zabavni program zadužen je bio Miroslav Škoro koji kasnije ima koncert u Avenue Mallu. Iz Integre su rekli kako su odabrali Valentinovo za predstavljanje jer vjeruju da će mnogima ovo biti 'ljubav na prvi pogled'.

NoviToyotaAuris_SiBhr_28.JPG

Novi je Auris dokaz koliko je Toyota odlučna u tome da proizvede privlačnije, dinamički naprednije automobile i ostane dostojna svom dugogodišnjem ugledu za kvalitetu, postojanost i pouzdanost.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

S novim dizajnom vanjštine i unutrašnjosti, Auris je najniži automobil u C segmentu. Niži dizajn prednjeg dijela i ukupna visina smanjena za 55 mm jamče izvrsne aerodinamične performanse s malenim koeficijentom otpora zraka - Cd 0,28, što značajno poboljšava stabilnost i smanjuje potrošnju goriva.

Prednja svjetla Toyotinog novog prednje kraja, kombinacija su novog dizajna prednje rešetke i upadljivih farova s LED dnevnim svjetlima (DRL) za značajno dinamičniji i upadljiviji izgled na cesti.

NoviToyotaAuris_SiBhr_47.JPG

Bočni je profil izduženiji, stražnji stup obrađen je na dinamičniji način, a iznad toga se proteže upadljivija, kromirana i podignuta pojasna linija.

Širi otvor prtljažnika straga ima upadljive konveksne i konkavne površine, novo kombinirano stražnje svjetlo i odbojnik novog dizajna.

NoviToyotaAuris_SiBhr_30.JPG

U novoj unutrašnjosti ima više prostora, udobnija je, osjetilna kvaliteta je poboljšana, vizualno sve izgleda ujednačenije, a to sve dodatno naglašava jedan od najvećih panoramskih krovnih otvora u C segmentu, 'Skyview'.

Nagrađivan, potpuno hibridni 1,8-litreni pogonski motor s poboljšanom potrošnjom, bit će u ponudi zajedno s dva dizelska motora – 1,4 i 2,0 te dva benzinska motora – 1,33 i 1,6.

Očekuje se da će svaki tip motora predstavljati otprilike 1/3 ukupne prodaje Aurisa, što pokazuje da su potpuno hibridna vozila sada zaista prvi izbor mnogih kupaca.

{galerija width=93 height=73}2013/2/predstavljanje_auris{/galerija}

Foto: K.Konig/SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!