Promo / Ostalo-predstavljamo

Abrakebabra slavi 3. rođendan i nagrađuje!

Abrakebabra slavi 3. rođendan i nagrađuje!

U nedjelju, 29.5.2016. godine, Abrakebabra će proslaviti svoj 3. rođendan. Osim proslave 3. uzastopnog rođendana, Abrakebabra ima još jednu novost. Od 24.5.2016. godine, otvorili smo novu poslovnicu Abrakebabre na lokaciji, Maksimirska 30, Zagreb.

Vrhunski proizvodi i jedinstvena receptura, te prepoznavanje  našeg branda  i u ostalim dijelovima Republike Hrvatske, čine nas iznimno ponosnima. Jedinstveni cilj prema kojem teži Abrakebabra je pružiti vrhunsku uslugu svojim posjetiteljima te stvoriti brand koji bi distribuciju svojih proizvoda na principu franšiznog poslovanja pružio i u drugim gradovima u Hrvatskoj.

Povijest Abrakebabre

Abrakebabra je brzorastući hrvatski brand nastao u Osijeku prije 3 godine u srcu i glavi jedne obitelji iz Slavonskog Broda. Zaluđeni s kebabom i njegovim moćnim i unikatnim okusom mala obitelj gurmana započela je svoju avanturu u do tada nepoznatom smjeru. Brand je napravljen od obitelji za obitelj i u tome je sva moć Abrakebabre.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osobna i prijateljska usluga naših zaposlenika pruža svima osjećaj ugode, a spontanost i energetičnost podiže vas do vrhunca. Mi ne prodajemo samo proizvode već želimo pružiti posebno iskustvo svima koji nam daju priliku.

Abrakebabra1

Nešto više o Abrakebabri i proizvodima

Abrakebabra je nastala od mađioničarske riječi "Abrakadabra", a njeni proizvodi su odali počast velikim iluzionistima i mađioničarima prošlosti i sadašnjosti tako što se zovu upravo po njima, a pružaju iznimnu Čaroliju Okusa. Inspiracija za sami brand je pronadjena u jednim od najvećih i kultnih crtanih klasika u vlasništvu Walta Disneya, svima poznatog Aladdina.

Upravo taj spoj orijentalnog i klasičnog s jedne strane i modernog i čarobnog s druge strane medalje je pravi karakter Abrakebabre.

Houdini kebab, Blaine tortilla i Mac King salad, napravljeni su po originalnoj i autentičnoj turskoj recepturi koja je promatrana i izučavana u više od 5 gradova u kojima se njeguje kultura turskog fast fooda (Berlin, Istanbul, Dublin, London, Budimpesta itd.).

Koristimo 100% svježe pureće šnicle koje sami obrađujemo i pravimo od purećeg batka (sigurno se pitate, ne ide li u kebab janjetina ili ovčetina? 50% se upravu, no kebab je proizvod koji se prilagođava kulturama ili navikama zajednice dok je marinada i "Rule of 5 spices" uvijek autentična). Meso je pomno marinirano u periodu od 12 sati, marinadom koja je na bazi kiseline i upravo radi toga je uvijek sočno, mekano i ukusno.

Sve to upotpunjuje priča sa našim interijerom u kojem ćete bezbrižno sjesti i jesti, dobiti dojam sasvim jednog drugačijeg turskog fast - food restorana nego što ste imali prilike posjetiti do sada. Ručno izradjeni turski mozaični lusteri, svaki u svom karakteru i u svojoj boji priča svoju priču.

Za Vas smo pripremili dvije nagradne igre. Igrajte se s nama, uživajte u hrani i možda baš Vi osvojite Rafting paket za 2 osobe. Izvlačenje glavne nagrade će biti 29.5.2016. godine u 19:30h, a uvjet za dobivanje nagrade je prisustvo osobe na izvlačenju. Fino jedite, zabavite se i raftajte sa curom/dečkom/prijateljem. ;) Vidimo se u nedjelju na 3.rođendanu Abrakebabre!

Abrakebabra povodom svoga 3. rođendana poklanja rafting na Neretvi i Tari 2x

Ovom prilikom jednog sretnog dobitnika koji bude papao u Abrakebabri u periodu od 28.5.2016.-29.5.2016. godine, nagradit ćemo raftanjem na Neretvi i Tari za dvije osobe. Sve što trebate napraviti je ostaviti vaše ime, prezime i kontakt telefon na računu kojeg ćete ubaciti u kutiju na pultu. Izvlačenje glavne nagrade će biti 29.5.2016. godine u 19:30h, a uvjet za dobivanje nagrade je prisustvo osobe na izvlačenju. Fino jedite, zabavite se i raftajte sa curom/dečkom/prijateljem. ;)

NAGRADNA IGRA: 1xMagic Box (Blaine tortiljja)  |  1xMagic Box (Houdini kebab)

Gladan si? :) Nema problema, imamo i online igru. Za sudjelovanje u komentar ispod članka samo napiši: "Abrakebabra mi poklanja Houdini kebab magic box." ili ukoliko više voliš tortilje "Abrakebara mi poklanja Blaine tortilju magic box."

Sretnog dobitnika nagradne igre odabrat ćemo slučajnim odabirom, a rezultate nagradne igre objavit ćemo 29. svibnja 2016. godine na Facebook stranici Abrakebabra Osijek i ovdje.

DOBITNICI:
Monika Roguljić - tortilja magic box
Josip Blažević  - kebab magic box

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!