Promo / Gospodarstvo

SiB.hr i Dicentra poklanjaju mjesec besplatne promocije

SiB.hr i Dicentra poklanjaju mjesec besplatne promocije

Ukoliko nešto nije na Internetu kao da se nije ni dogodilo i zbog toga portal SiB.hr i Dicentra svima žele omogućiti da pronađu svoje mjesto u bespućima Interneta.

Ukoliko nešto nije na Internetu kao da se nije ni dogodilo i zbog toga portal SiB.hr i tvrtka Dicentra svima žele omogućiti da pronađu svoje mjesto u bespućima Interneta.

Vjerujemo da znate kako oglašavanje na internetu danas postaje nezaobilazna metoda promocije svih vrsta proizvoda i usluga no za mnoge ulaganje u marketing je stavka koju si ne mogu priuštiti. Stoga je uredništvo portala SiB.hr odlučilo omogućiti mjesec besplatne promocije za poduzetnike, obrtnike i udruge. Pokrovitelj ove akcije je tvrtka Dicentra koja je ujedno i zastupnik programa Phillips izvori svjetlosti i Thorn rasvjetnih tijela za Hrvatsku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

SiB.hr izrađen je u skladu s najnovijim trendovima, dizajnerski i sadržajno prilagođen zahtjevima suvremene publike, na način da na jednom mjestu ujedinjuje nekoliko medija – tekst, fotografije te video zapise vezane uz temu koja je predstavljena.

U svjetlu početka nove poslovne godine, odlučili smo potpuno besplatno ponuditi suradnju u vidu promocije Vaših proizvoda i usluga na portalu SiB.hr. Prostor za suradnju vrlo je širok i raznovrstan, a kao jednu od naših prednosti ističemo i Facebook promociju koja, na različitim profilima koje uređujemo, može doprijeti do više od 50 000 naših prijatelja koji će tim putem biti upoznati s Vašom ponudom.

U skladu sa trenutnom teškom ekonomskom situacijom želja nam je prije svega malim poduzetnicima, obrtnicima i udrugama sa područja Slavonije i Baranje omogućiti promociju i stvaranje dodatne vrijednosti za usluge i proizvode koji pružaju.

[important title=Što je potrebno napraviti?]Ono što je potrebno napraviti kako biste si osigurali mjesec besplatne promocije jest poslati na mail marketing[a]sib.hr:

- opis vašeg poduzeća/obrta 
- kratki opis zašto bismo baš vas trebali promovirati
- logo tvrtke[/important]

[important title=Što dobijate]Mi ćemo vam omogućiti:

- postavljanje bannera na sib.hr u trajanju od 30 dana
- promotivni članak popraćen fotografijama, videom i ostalim promo materijalima
- Facebook promocija na našim profilima (50000 članova)[/important]

Dvije prijave (tvrtke) koje procjenimo najkvalitetnijima imati će mogućnost predstavljanja. Prijaviti se možete do 20. svibnja 2012. godine.

Nadamo se kako ćemo na taj način, zajedno da tvrtkom Dicentra, doprinjeti jačanju barem jednog subjekta u našoj regiji i stvaranju pozitivnije klime u svijetu poduzetništva i obrtništva.

Kako smo već i spomenuli pokrovitelj ove akcije je tvrtka Dicentra iz Osijeka. Iz svog prodajnog programa ovim putem tvrtka Dicentra stavlja naglasak na program Philips izvori svjetlosti i Thorn rasvjetna tijela.

Zašto PHILIPS?

Kroz svoj brend obećanja „sense and simplicity" Philips program isporučuju na tržište proizvode koji karakteristikama i sastavom zadovoljavaju potrebe svakog čovjeka, te inovativne proizvode, usluge i rješenja. Ovim putem naglasak stavljaju na program štednih i LED žarulja i istovremeno ukazuju na prednost koju ostvarujte ukoliko Vaš odabir prilikom kupovine bude štedna i/ili LED žarulja.

Više o Philips programu štednih i LED žarulja pročitajte u priloženom katalogu.

{edocs}2012/Phillips.pdf,495,400{/edocs}

Zašto THORN?

Thorn Lighting donosi tehnički inovativna svjetlosna rješenja bazirana na programu performansi, efikasnosti i komfornosti ciljanim skupinama - osobito projektantima, arhitektima, investitorima i krajnjim korisnicima - pružajući profesionalnu i pouzdanu uslugu, te funkcionalan i tehnički napredan dizajn. Ove kvalitete omogućuju tvrtci Thorn Lighting brz napredak te poziciju jednog od vodećih igrača na globalnom tržištu.

Više o Thorn programu pročitajte u priloženom katalogu.

{edocs}2012/THORN.pdf,495,400{/edocs}

SiB.hr

   


Izdvojeno

Reci što misliš!