Promo

raznolikost u komunikaciji

Transcom Osijek traži nove zaposlenike, nova grupa kreće već 30. listopada

Transcom Osijek traži nove zaposlenike, nova grupa kreće već 30. listopada
PROMO

Ovaj projekt izazovan je i pruža priliku da komunicirate s korisnicima koji su već prepoznali vrijednost njihove usluge

U današnjem konkurentnom svijetu telekomunikacija, ključno je osigurati ne samo kvalitetne usluge za korisnike već i stvoriti poticajno okruženje za zaposlenike.

U srcu ovog cilja nalazi se osječki projekt švedske tvrtke Transcom koja danas broji više od 30 000 zaposlenika te ima otvorenih 85 centara u čak 27 država diljem svijeta.
Osječki projekt teleprodaje na hrvatskom jeziku ne samo da održava lojalnost postojećih i novih korisnika, već i pruža izvanrednu radnu priliku uz pozitivnu i podržavajuću radnu atmosferu.

Kroz iskustvo jedne od zaposlenica na projektu, otkrivamo kako ovaj projekt predstavlja sjajnu priliku za profesionalni razvoj i postizanje izvrsnih rezultata.

Kao agentica na ovom projektu, naša sugovornica Sara prepoznaje da joj je ukazana prilika raditi na pozivanju postojećih korisnika i poticati produljenje njihovih ugovornih obveza ključna za postizanje vrhunskih rezultata. Pružajući korisnicima uvjerljive argumente i osjećaj povjerenja, ona postiže izvanredne rezultate koji koriste i korisnicima i tvrtki.Njezine perspektive u radu su doprinijele iznimnim rezultatima, a mi smo istražili njen pristup u razgovoru kako bi nam otkrila svoja postignuća koja su obogatila ovaj značajan projekt:

Kako bi opisala svoju ulogu u ovom projektu i koje su tvoje odgovornosti i zadaci?

"Kao zaposlenica na projektu teleprodaje u Osijeku, moje odgovornosti obuhvaćaju uspostavljanje kontakta s postojećim korisnicima te produljenje njihovih ugovornih obveza na trenutnim paketima. Tijekom razgovora, aktivno nudim relevantne pogodnosti i benefite koje su korisnici već iskusili kako bismo održali njihovo povjerenje i zadržali ih kao dugoročne korisnike naše usluge. U tom procesu, ključna je komunikacijska vještina koju sam brzo razvila zahvaljujući svome radnom iskustvu."

Koje su ključne vještine i iskustvo koje su ti pomogle da uspješno obavljaš svoj posao na ovom projektu?

"Moje ključne vještine na ovom projektu su izvrsna komunikacija i otvoren pristup korisnicima, što je omogućilo stvaranje prijateljskih odnosa s njima. Smatram da je iznimno važno prepoznati načine kako uvjeriti korisnike da ostanu vjerni našoj usluzi. Posvećenost radnom vremenu te mogućnost fleksibilnog radnog rasporeda pridonose zadovoljstvu našeg tima. Osim redovne plaće, mogućnost ostvarivanja bonusa i drugih poticaja zahvaljujući izvrsnim prodajnim rezultatima dodatno motivira nas kao agente."

Kako bi opisala radne uvjete na projektu uključujući radno vrijeme, bonuse i druge uvjete koji su dostupni zaposlenicima?

"Istaknula bih izvrsne radne uvjete na ovom projektu, uključujući mogućnost kliznog radnog vremena prilagođenog potrebama agenata. Ovdje trud i predanost donose lijepu nadopunu redovnoj plaći, jer postoji mogućnost ostvarivanja značajnih bonusa i dodatnih povlastica. Osobno sam vrlo zadovoljna sustavom nagrađivanja jer se zaista cijeni rad i postignuća agenata koji svojim zalaganjem ostvaruju ciljeve."

Možeš li nam reći nešto više o suradnji s timom?

"Iskustvo rada u timu na ovom projektu izvrsno je i potiče suradnju i međusobnu podršku. Svi članovi tima, bez obzira na status, pružaju susretljivost i pomoć, što olakšava naše svakodnevne zadatke kao agenata. Nadređeni također aktivno sudjeluju u stvaranju poticajne radne atmosfere."

Kako ovaj projekt doprinosi tvom profesionalnom razvoju i koje si nove vještine stekla radeći na njemu?

 "Moje iskustvo u protekla dva mjeseca na ovom projektu donijelo mi je brojna nova saznanja. Rad s postojećim korisnicima potaknuo me na razvijanje vještina uvjeravanja te pružanja uvjerljivih argumenata kako bi korisnici ostali vjerni našoj usluzi. Rad na projektu osvježio je moje prodajne pristupe i omogućio mi raznolikost u komunikaciji s korisnicima."

Što bi poručila kandidatima koji su zainteresirani za ovu poziciju te razmišljaju o tome da se prijave?

"Svima koji su spremni uložiti napor i raditi predano, toplo bih preporučila prijavu na ovaj projekt. Radno okruženje iznimno je pozitivno i podržavajuće, a opuštena atmosfera omogućuje nam da ostvarujemo svoje radne zadatke s lakoćom. Osim toga, mogućnost ostvarivanja bonusa i poticaja dodatno motivira svakog člana tima da pridonese postizanju ciljeva."

Postoji li neki uspjeh s ovog projekta koju bi željela podijeliti s potencijalnim kandidatima?

"Moje osobno postignuće na ovom projektu donosi zadovoljstvo kako meni tako i cijelom kolektivu. Radimo kao tim i podržavamo jedni druge u postizanju ciljeva. Ostvarila sam izvanredne rezultate u vrlo kratkom roku, što me dodatno potiče da kontinuirano poboljšavam svoje prodajne vještine."Što ti se najviše svidjelo raditi na ovom projektu i zašto bi preporučila drugima da se pridruže tvom timu?

"Ovaj projekt izazovan je i pruža mi priliku da komuniciram s korisnicima koji su već prepoznali vrijednost naše usluge. Kao dugogodišnji korisnici, već posjeduju povjerenje u nas, a naša je uloga kao agenata potvrditi im da su napravili pravi izbor. Preporučila bih svakome zainteresiranom za ovaj projekt da se pridruži našem timu, jer uz poticajnu atmosferu i podršku može ostvariti svoje ciljeve u profesionalnoj karijeri."

Kroz inspirativni intervju sa Sarom, dobili smo dublji uvid u njezino postignuće na projektu te saznali ključne strategije koje su pridonijele njezinom uspjehu. 

Transcom i vas poziva da započnete svoju karijeru u teleprodaji (neovisno o radnom iskustvu). Svi zainteresirani se mogu prijaviti putem sljedećeg linka gdje mogu vidjeti sve dodatne informacije i opis posla.

Iduća grupa s treningom započinje 30.10., no prijave na linku su uvijek otvorene jer tim neprestano raste i Transcom je uvijek u potrazi za novim kolegama koji se vide u prodaji!


Izdvojeno

Reci što misliš!