Promo

Gledajte svijet drugim očima

Optika Babić: U listopadu iskoristite 30% popusta na baš sve dioptrijske okvire

Optika Babić: U listopadu iskoristite 30% popusta na baš sve dioptrijske okvire

Ovaj mjesec je savršena prilika da svoje oči zaštitite sa stilom i pritom značajno uštedite

Ususret Svjetskom danu vida, koji se i ove godine obilježava drugog četvrtka u listopadu, Optika Babić pripremila je sjajnu akciju. Tako cijeli ovaj mjesec imate priliku ugrabiti 30% popusta na sve, ali baš na sve dioptrijske okvire. Ovom prilikom svi sugrađani pozivaju se na kontrolu dioptrije koja je besplatna uz kupnju dioptrijskog okvira.

Prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije, 80% svih oštećenja vida moguće je prevenirati ili izliječiti. Postotak osoba s oštećenjem vida u Hrvatskoj je oko 4%. Slogan ovogodišnjeg Svjetskog dana vida je “Voli svoje oči”, a tog četvrtka, 12. listopada, organizator Međunarodna agencija za prevenciju sljepoće želi pridobiti fokus svjetske javnosti na važnost brige o vidu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim što za naše oči kažu da su ogledalo duše, one mogu biti i odraz općeg stanja organizma. Vedre i nasmijane, zabrinute ili umorne - oči su neprestano u pogonu i sve pamte. Bilo da uopće nemate dioptriju nego samo trebate digitalne leće za zaštitu očiju od štetne svjetlosti iz ekrana, ili imate dioptriju te želite promijeniti postojeći dotrajali okvir ili jednostavno dodati još jedan novi u svoju kolekciju, ovaj mjesec je savršena prilika da svoje oči zaštitite sa stilom i pritom značajno uštedite.

Zbog toga što vrlo rijetko odobravaju popust baš na sve dioptrijske okvire, oni najtraženiji brzo nestaju s njihovih polica, stoga preporučujemo da se ne premišljate dugo nego odmah svratite u jednu od poslovnica Optike Babić i pogledate kompletnu ponudu. 

Donosioci recepta HZZO-a, koji je dugogodišnji ugovorni partner Optike Babić, ostvaruju dodatni popust. Za sve informacije kontaktirajte ili svratite u poslovnicu (Županijska 11, Osijek), a njihovo će ljubazno osoblje rado odgovoriti na sva vaša pitanja.


Izdvojeno

Reci što misliš!