Promo

jedinstven način kupovine i održavanja

Auto Mall - Vaše odredište za vrhunske automobile i usluge u Osijeku

Auto Mall - Vaše odredište za vrhunske automobile i usluge u Osijeku
Promo

Nekoliko je razloga zašto je Auto Mall vaš izbor za kupovinu automobila

Auto Mall jedini je ovlašteni Kia i SsangYong centar u Osječko-baranjskoj županiji i ovlašteni Opel servis. Ponosno nude potpunu uslugu na jednom mjestu. S više od 3000 prodanih vozila i preko 5000 zadovoljnih klijenata, Auto Mall se ističe kao pouzdan partner za sve Vaše potrebe u vezi s kupnjom i održavanjem vozila.

U Auto Mall-u, promišljaju o kupnji i održavanju vozila na jedinstven način. Ovdje je nekoliko razloga zbog kojih biste trebali razmisliti o njima kao o svom partneru:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

1. Prodaja novih i rabljenih vozila: Auto Mall je Vaša destinacija za vrhunske Kia automobile, ali ne staju samo na tome. Njihova primarna djelatnost je prodaja i servis rabljenih vozila svih marki. Imaju najveći lager rabljenih vozila iz Hrvatske s preko 150 vozila svih marki. Bez obzira tražite li novi ili rabljeni automobil, kod njih ćete pronaći idealno vozilo. Ne manje važno je naglasiti kako su i ovlašteni Opel servis.

2. Školovani tim stručnjaka: Njihov tim prijemnika, mehaničara, limara i lakirera donosi dugogodišnje iskustvo i stručnost u održavanju i popravcima vozila. Vaši automobili su kod njih u sigurnim rukama.

3. Financiranje: Njihovi prodajni savjetnici educirani su i posvećeni pružanju savjetovanja vezanog za financiranje vozila svim kupcima novih i rabljenih vozila. Ponosno nude financijske opcije prilagođene Vašim potrebama.

4. Profesionalna i ljubazna usluga: Njihova predanost i posvećenost radu s klijentima odražava se kroz profesionalno i ljubazno prodajno i servisno osoblje. Uvijek su tu da Vam pruže informacije i pomoć u odabiru idealnog vozila.

5. Priprema i isporuka vozila: Sva vozila isporučuju spremna za registraciju s potvrdom o tehničkoj ispravnosti. Njihovo vozilo će biti u najboljem mogućem stanju prije nego što ga preuzmete jer ga pregledavamo u 50 točaka. Prije nego što se zaputite na cestu, oni se brinu za sve detalje.

6. Cijene koje će Vas oduševiti: Bez obzira tražite li novo vozilo, rabljeno vozilo ili gume različitih proizvođača, Auto Mall nudi bogat izbor po konkurentnim cijenama. Žele vam pružiti najbolju vrijednost za Vaš novac.

7. Individualiziran pristup: U Auto Mall-u, svaki klijent je jedinstven. Odgovaraju na online i telefonske upite te njeguju individualan pristup prilagođen specifičnostima Vaših zahtjeva i želja.

8. Novost – dostupna SsangYong vozila! S ponosom objavljuju kako su postali ovlašteni zastupnik za SsangYong vozila. Sada možete isprobati SsangYong vozila kod njih u Ulici kneza Trpimira 26 u Osijeku. Dođite i otkrijte zašto su SsangYong vozila nova senzacija na cestama!

Auto Mall se ponosi svojim kvalitetnim uslugama po prihvatljivim cijenama i najvišim standardima. Kao Vaš pouzdan partner u svijetu automobila, stoje Vam na raspolaganju za sve Vaše potrebe.

Posjetite ih u Ulici kneza Trpimira 26 u Osijeku i doživite razliku koju nudi Auto Mall, a za sve vaše upite dostupni su na 031/285-900 ili na [email protected]


Izdvojeno

Reci što misliš!