Promo

Sa znakom hrvatske kvalitete

Učilište Studium: 10. listopada Dan otvorenih vrata i 20 % popusta na sve programe!

Učilište Studium: 10. listopada Dan otvorenih vrata i 20 % popusta na sve programe!

Učilište Studium prva je ustanova za obrazovanje odraslih koja nosi znak ''Hrvatska kvaliteta'', a poznata je i po tome da svoje djelatnike i polaznike vrlo često nagrađuje i vodi na edukacije diljem cijele Europe

Učilište Studium Osijek, prvo učilište sa znakom hrvatske kvalitete ponovno odobrava velike popuste. Vodeća institucija u obrazovanju otvara svoja vrata u utorak, 10. listopada. Ovo je prilika koju ne smijete propustiti jer će toga dana svi programi prekvalifikacije ponovno biti dostupni sa čak 20 % popusta.

Učilište Studium prva je ustanova za obrazovanje odraslih koja nosi znak ''Hrvatska kvaliteta'', a poznata je i po tome da svoje djelatnike i polaznike vrlo često nagrađuje i vodi na edukacije diljem cijele Europe. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

10. listopad dan je kada se možete bolje upoznati s programima koje nude i njihovim radom te se posavjetovati o svojoj karijeri s karijernim savjetnikom i stručnjacima u obrazovanju. Studium, stoga, poziva sve zainteresirane da im se pridruže na Danima otvorenih vrata i iskoriste izvanrednu priliku za upis u programe prekvalifikacije s 20 % popusta, pa čak i na one najtraženije.

U ponudi programi: farmaceutski tehničar, fizioterapeutski tehničar, dentalni tehničar, dentalni asistent, tehničar vuče – strojovođa, komercijalist, kozmetičar, zdravstveno-laboratorijski tehničar, elektrotehničar i još mnogi drugi.

Za više informacija posjetite njihovu internetsku stranicu i društvene mreže ili ih kontaktirajte na broj 031 201 193.


Izdvojeno

Reci što misliš!