Promo

Hausengel obitelj

Hausengel International – Posredovanje pri zapošljavanju njegovatelja u Njemačkoj i sinonim za empatiju, kompetenciju i trud

Hausengel International – Posredovanje pri zapošljavanju njegovatelja u Njemačkoj i sinonim za empatiju, kompetenciju i trud

Ako si možete zamisliti posao u Njemačkoj, samostalno odlučivanje o opsegu poslova i zaradi, prijavite se

Tajna je u usmjerenosti na čovjeka, nebitno je li u pitanju štićenik, suradnik, obitelj ili njegovatelj. 

Isto tako, važan preduvjet uzajamno dobrih odnosa svih sudionika uključenih u njegu i skrb je postupanje u dobroj namjeri kao i otvorena komunikacija. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Poznato je da bi osobe koje djeluju u ovoj „branši“ trebale prije svega biti empatične i usmjerene na potrebe starijih i nemoćnih. Važno je u hitnim situacijama ostati staložen i sposobno, brzo i efikasno rješavati nastale situacije. Naši njegovatelji svojim angažmanom svakodnevno potvrđuju te vrijednosti. 

Hausengel je obiteljska tvrtka koja od 2005. godine, odabrane i provjerene njegovateljske radne naloge, uspješno posreduje njegovateljima. Dugogodišnje iskustvo nam pokazuje da samo srcem možemo biti uspješni. Zato naši Hausengel savjetnici svim njegovateljima jamče zasluženu zahvalnost, sigurnost, partnerstvo i prije svega, svakodnevnu podršku (24 sata). Više od 16 godina Hausengel se zalaže za najvišu kvalitetu, potpunu pravnu sigurnost i transparentnost. Ukoliko želite raditi kao njegovatelj, Vaš smo najbolji partner u posredovanju za ozbiljne i unosne poslove u Njemačkoj. Naš uspjeh i naš rast govore sami za sebe. Neprestano se razvijamo i uvijek nastojimo ponuditi najbolju uslugu korisnicima naše franšize.

Više od 14.000 njegovatelja iz istočne Europe nalazi se u Hausengel bazi. Tvrtka sama zapošljava njegovatelje i pažljivo ih priprema za njihov angažman u Njemačkoj. Njegovatelji na Hausengel akademiji, koju je odobrila država, imaju priliku naučiti više o skrbi i njezi. Osposobljeni i educirani Hausengel savjetnici nude individualnu podršku ovisno o osobnim preferencijama, 24 sata kroz cijelu godinu.

Hausengel nudi i stručnu medicinsku podršku kojoj se njegovatelji mogu obratiti u slučaju bilo kakvih problema na području njege i skrbi o pacijentu.

Djelatnici agencije Hausengel stalno rade na unaprjeđenju svojih usluga u skladu s potrebama naših njegovatelja i obitelji s kojima surađujemo.

Što nudi Vaš partner Hausengel?

 • Mogućnost mjesečne zarade do 2.000 € neto – za iznos zarade se može osobno i slobodno pregovarati.
 • Zakonitost, partnerstvo i transparentni uvjeti poslovanja.
 • Svi ugovori i dokumenti na Vašem materinjem jeziku.
 • Transparentan ugovor i paket njemačkih osiguranja.
 • Širok raspon pažljivo odabranih i provjerenih radnih naloga.
 • Besplatno stručno usavršavanje s njemačkim IHK certifikatom.
 • Potpuna podrška osobnog savjetnika, u slučaju nužde 24 sata dnevno, 365 dana u godini.
 • Preuzimanje svih birokratskih poslova i podnošenje svih zahtjeva za sve potrebne dokumente umjesto Vas.
 • Besplatan smještaj i hrana tijekom radnog naloga.
 • Naknada putnih troškova.
 • Posebni bonusi, bonusi za preporuke i nagradne igre.

Hausengel je tri puta u nizu dobio nagradu „Deutschlands Beste“ ("Najbolji njemački") koju dodjeljuje Focus-Money. Među 20.000 ocijenjenih tvrtki, obiteljska tvrtka ističe se zahvaljujući brojnim pozitivnim ocjenama i kritikama naših klijenata.

Studija pokazuje kojim tvrtkama Nijemci najviše vjeruju. U tu svrhu ispitano je oko 20.000 brendova i tvrtki koristeći metode „društvenog saslušanja“. Nagrađene su sve one tvrtke koje su bile posebno uspješne u ovom najvećem istraživanju ocjena kupaca ili klijenata, a jedna od njih je Hausengel.

Ako si možete zamisliti posao u Njemačkoj, samostalno odlučivanje o opsegu poslova i zaradi, prijavite se i postanite dio naše drage Hausengel obitelji.

Postanite dio najboljih u Europi. Hausengel Holding AG je najveći posrednik za pružanje usluga profesionalne njege u Europi.

Postanite dio naše Hausengel obitelji i osjećajte se "u potpunosti zbrinutima"!

Kontaktirati nas možete na sljedeće načine (www.hausengel.hr):           

Dolaskom u ured:

 • Ulica Hrvatske Republike 31
 • 31000 Osijek

Telefonskim kontaktom/e-mailom:

 


Izdvojeno

Reci što misliš!