Promo

Spajanje digitalnog s fizičkim

Bitcoin Store: Otvorena nova kripto mjenjačnica u Osijeku

Bitcoin Store: Otvorena nova kripto mjenjačnica u Osijeku
PR

Nakon Zagreba,Splita i Rijeke, Bitcoin Store je otvorio novu fizičku mjenjačnicu kriptovaluta putem koje se može kupiti ili prodati više od 170 kriptovaluta za gotovinu

Sukladno strategiji zastupljenosti fizičkih mjenjačnica kriptovaluta u najvećim hrvatskim gradovima, Bitcoin Store je otvorio novu poslovnicu u centru Osijeka, na adresi Županijska cesta 16.

Stanovnici Osijeka i okolice, moći će na jednostavan način izvršiti kupnju, prodaju ili pohranu više od 170 najpopularnijih kriptovaluta po aktualnom tečaju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kupnja, prodaja i pohrana kriptovaluta su vrlo jednostavni. Platforma je u potpunosti prilagođena korisnicima koji se prvi put susreću s kriptovalutama.

Uz mogućnost odlaska u poslovnicu, korisnici mogu pratiti vrijednost vlastitog portfelja ili omiljene kriptovalute u stvarnom vremenu uz pomoć mobilne aplikacije ili web platforme.

Za kupnju kriptovaluta potrebno je imati digitalni novčanik. Besplatnom registracijom na https://www.bitcoin-store.hr platformi dobijete vlastiti digitalni novčanik za pohranu kriptovaluta.

Pioniri pružanja financijskih usluga na globalnom tržištu kriptovaluta

Bitcoin Store je rezultat hrabre vizije i inovativnog razmišljanja hrvatskih pionira blockchain tehnologije Tomislava Vajića i Šime Bakića.

Godine 2013., prepoznavajući rastući potencijal digitalnih valuta, osnovali su jednu od prvih kripto mjenjačnica u Europi.

Od tada, Bitcoin Store je postao inovativna snaga u svijetu digitalnih valuta, posebno u Hrvatskoj, gdje je postao najveća licencirana platforma za trgovanje kriptovalutama.

Jedinstveni poslovni model: Spajanje digitalnog s fizičkim

Bitcoin Store je nastao kao alternativa kompleksnim burzama za trgovanje kriptovaluta, specijalizirajući se za razvoj rješenja namijenjenim tehnički manje potkovanim korisnicima.

Kako bi se stvorio sustav koji će početnicima omogućiti jednostavan način za ulazak u tržište kriptovaluta Bitcoin Store je spojio praktičnost online trgovanja i pristupačnost fizičkih kripto mjenjačnica.

Jedinstveni koncept daje početnicima mogućnost jednostavne kupnje i prodaje više od 170 kriptovaluta putem online platforme, mobilne aplikacije ili za gotovinu u jednoj od fizičkih mjenjačnica i to po najboljem tečaju u Hrvatskoj.

Bitcoin Store trenutno broji više od 60.000 zadovoljnih korisnika koji su kupili, prodali ili pohranili kriptovalute putem web platforme, mobilne aplikacije ili direktno u fizičkim mjenjačnicama.

Dostupnost i sigurnost fizičkih mjenjačnica

Sama ideja fizičke kripto mjenjačnice je da korisnik na raspolaganju ima stvarnu osobu koja ga može provesti kroz cijeli proces kupnje, prodaje ili sigurne pohrane kriptovaluta. Fizička prisutnost u odnosu na online okruženje ulijeva povjerenje.

Korisnik može u bilo kojem trenutku dobiti direktnu podršku i rješenje za potencijalne poteškoće, nešto što je rijetko u online okruženju.

Ono što je još važnije, korisnik može jednostavnom pretragom na internetu utvrditi da se radi o reguliranoj tvrtki koja primjenjuje najviše sigurnosne standarde.

Bitcoin Store predstavlja spoj inovacije, pristupačnosti i profesionalizma u svijetu kriptovaluta.

S otvaranjem nove poslovnice u Osijeku, tvrtka nastavlja svoju misiju pružanja jednostavnih i sigurnih rješenja za trgovanje kriptovalutama, bilo online ili u fizičkim mjenjačnicama.

Njihova stalna posvećenost edukaciji i podršci korisnicima postavlja Bitcoin Store kao lidera u industriji, olakšavajući put prema digitalnoj budućnosti.

Upozorenje o riziku: Bitcoin Store nije savjetodavna tvrtka i kao takva nije ovlaštena za pružanje financijskih i investicijskih savjeta. Naša mišljenja, analize i ostali sadržaji na web stranici su isključivo informativnog karaktera i ne mogu se smatrati osnovom za ulaganje. Trgovanje kriptovalutama je špekulativno. Cijene se mogu brzo mijenjati zbog čega može doći do gubitka novca. Prije nego počnete ulagati u kriptovalute potražite neovisan savjet i dobro se informirajte o potencijalnim rizicima koji su povezani s ovom vrstom financijskog instrumenta. Bitcoin Store je naziv brenda tvrtke Digital Assets d.o.o. osnovanoj u Republici Hrvatskoj. Digital Assets d.o.o. je regulirana tvrtka za pružanje usluga kupnje, prodaje, pohrane i korištenja kriptovaluta za plaćanje od strane Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga (HANFA).


Izdvojeno

Reci što misliš!