Promo

SUNSET PJENA PARTY VOL. 2

Eksplozija zabave u Bizovačkim Toplicama za nezaboravan oproštaj od ljeta

Eksplozija zabave u Bizovačkim Toplicama za nezaboravan oproštaj od ljeta

Party započinje u subotu u popodnevnim satima kada najveći bazen u Hrvatskoj, bazen s valovima, postaje središte pažnje i idealno utočište od vrućine, a od 18:00 do 24:00 sata očekuju vas pjena party, lightshow, kokteli, gastro kutak i puno dobre glazbe

Ljeto se bliži svom kraju, ali to ne znači da se moramo oprostiti od zabave i druženja. Upravo suprotno - Bizovačke Toplice organiziraju nezaboravan događaj koji će označiti vrhunac sezone kupanja.

Riječ je o "Sunset Pjena Party vol. 2", događaju koji je prošli vikend okupio veliki broj posjetitelja željnih dobre zabavu i pjenušavih uspomena zbog čega su organizatori odlučili i ovaj vikend učiniti posebnim.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Party započinje u popodnevnim satima kada najveći bazen u Hrvatskoj, bazen s valovima, postaje središte pažnje i idealno utočište od vrućine, a od 18:00 do 24:00 sata očekuju vas pjena party, lightshow, kokteli, gastro kutak i puno dobre glazbe!

Dress code: slobodno izrazite svoju kreativnost odabirom šarenih i svjetlucavih kupaćih kostima, neon detalja - sve je dozvoljeno i poželjno!

Cijena ulaznice već od 16:00 iznosi 7,00 eura.


Izdvojeno

Reci što misliš!