Promo

vrhunski odmor

Najbolje vile i kuće s bazenom za odmor u Dalmaciji

Najbolje vile i kuće s bazenom za odmor u Dalmaciji
PR

Ovo su neke od najboljih luksuznih vila u Dalmaciji

LUVA Villas je agencija specijalizirana za najam luksuznih vila i kuća za odmor na području cijele Hrvatske. Ukoliko tražite turističku agenciju kojoj ćete prepustiti kompletnu brigu oko vođenja rezervacija LUVA Villas je najbolja opcija za vas.

U nastavku možete pronaći neke od kuća u LUVA Villas ponudi na području Dalmacije.

Villa Gloss

Villa Gloss je moderna luksuzna vila smještena prvi red do mora blizu Primoštena. Idealna je opcija za goste koji žele mir i privatnost, a s druge strane žele biti blizu gradskom središtu. Glavna posebnost ove vile je svakako njena pozicija uz more što gostima omogućuje da se okupaju u kristalno čistom moru kada god to požele. Ima 5 spavaćih soba u koje ukupno može smjestiti 10 (+2) gostiju.

Za više detalja ili za rezervaciju termina posjetite: Villa Gloss web stranicu

Villa 9

Villa 9 je moderno uređena luksuzna vila koja se nalazi blizu Splita, ima 5 spavaćih soba, bazen, saunu, jacuzzi i predivan panoramski pogled, a gostima nudi mir i privatnost. Vila također ima lift što je svakako prednost za prijevoz dječjih kolica ili osoba s invaliditetom.

Za više detalja ili za rezervaciju termina posjetite: Villa 9 web stranicu

Villa Golden Rays VII

Villa Golden Rays VII je dio luksuznog kompleksa od 7 vila u Primoštenu smještenih odmah uz divno Jadransko more. Svaka od spomenutih vila ima vlastiti ograđeni posjed s dovoljno privatnosti i osiguran natkriveni parking za goste. Kako je cijeli teren vrlo strm vile su kaskadno građene te svaka vila ima neometan panoramski pogled na more. Boravak u ovom luksuznom kompleksu je idealan za najzahtjevnije VIP goste jer im je u cijeni boravka uključen doručak, concierge usluga, a uz doplatu postoji opcija organizacije privatnih transfera, najma brodova, privatnog kuhara i slično.

Za više detalja ili za rezervaciju termina posjetite: Villa Golden Rays VII web stranicu

Villa Eliza I

Villa Eliza I je moderna luksuzna vila s bazenom i predivnim panoramskim pogledom na Primošten. Ima 4 spavaće sobe s vlastitim kupaonicama te može smjestiti 8 gostiju.

Za više detalja ili za rezervaciju termina posjetite: Villa Eliza I web stranicu

Villa Vese

Villa Vese se nalazi odmah uz more u malom mirnom mjestu Vinišće blizu Primoštena. Vila se nalazi u predivnoj uvali Ljubljeva i idealna je opcija za obitelji i goste koji žele mir i privatnost. Villa Vese je tradicionalna kamena dalmatinska kuća s drvenim škurama i kosim krovom s crijepom. Glavne posebnosti ove vile su predivan panoramski pogled i činjenica da vas do kristalno čistog mora dijeli svega nekoliko stepenica.

Za više detalja ili za rezervaciju termina posjetite: Villa Vese web stranicu

Ako želite saznati najnovije vijesti i kuće u ponudi zapratite LUVA Villas na društvenim mrežama:


Izdvojeno

Reci što misliš!