Lifestyle / Ostalo

naći svoj put do slušatelja

Kasovci jure prema trećem albumu – objavljen novi spot za pjesmu “Zašto sada dolaziš“

Kasovci jure prema trećem albumu – objavljen novi spot za pjesmu “Zašto sada dolaziš“
PR

Kasovci su spot premijerno prikazali sa odmakom od festivala na kojem je pjesma izvedena

Osječki tamburaški sastav Kas snimio je spot za pjesmu "Zašto sada dolaziš" koju su predstavili u Županji na glazbenom festivalu Šokačke pisme u Županji. Ovom pjesmom Kas je na putu prema svom trećem studijskom albumu koji se nestrpljivo očekuje.

"Kako nam je raspored nastupa i obveza konstanto prepun malo je potrajalo snimanje spota za ovu pjesmu, ali uspjeli smo. Nadamo se da će pjesma dodatno naći svoj put do slušatelja kroz spot koji je snimljen krajem prošle godine, ali s obzirom na veliki koncert koji nam je zaokupio svu pažnju, izašao tek sada!", rekao je Dinko Glavaš, pjevač Kasa.

Kasovci su spot premijerno prikazali sa odmakom od festivala na kojem je pjesma izvedena, a sve to kao uvertira za nadolazeći glazbeni festival u Županji koji će se održati u lipnju ove godine na kojem će nastupiti po deveti put.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tekst i glazbu za pjesmu "Zašto sada dolaziš" napisao je Željko Lončarić Žec, istaknuti autor tamburaške glazbe dok aranžman potpisuju Kruno Dražić i Željko Nikolin, a za snimanje spota zadužena je ekipa iz Exitus produkcije.

Rođendan TS Kas Fotogalerija
Nakon više nego uspješnog koncerta u Gradskom vrtu gdje je Kas zabavljao svoje obožavatelje povodom petnaest godina svoga djelovanja dečki su punom parom krenuli u realizaciju novih velikih projekata koji se s nestrpljenjem očekuju tijekom ove godine.



 


Izdvojeno

Reci što misliš!