Lifestyle / Ostalo

Kroz cijelu godinu

Projekt ''Prvi plesni korak 2024.'' sastavni je dio obrazovanja, sporta i rekreacije osječke djece i mladeži

Projekt ''Prvi plesni korak 2024.'' sastavni je dio obrazovanja, sporta i rekreacije osječke djece i mladeži
PK Bolero

Njihov je cilj vrlo jasan, a to je pružiti široj osječkoj dječjoj, tinejdžerskoj i studentskoj populaciji iznimno kvalitetne plesne i rekreativne projekte u određenom periodu godine

Plesni klub Bolero Osijek već dugi niz godina organizira plesne, sportske i rekreativne projekte bez financijske naknade za korisnike u suradnji i pod pokroviteljstvom Grada Osijeka, Osječko-baranjske županije, Sveučilišta J. J. Strossmayera i Gradskog saveza za sportsku rekreaciju ''Sport za sve'' Osijek. Projektni plesni i rekreativni programi kluba namijenjeni su svim starosnim uzrastima od predškolaca do umirovljenika, a posebno mjesto uvijek je pripadalo mladima Grada Osijeka.

Jedan od takvih projekata duge tradicije svakako je ''Prvi plesni korak'' koji se ove godine održava trinaesti put besplatno za djecu, mladež i studente te je sastavni dio županijskih i gradskih projekata ''13. Osječki plesni festival'' i ''Prvi plesni korak 2024''.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iako projekti u nazivu nose ime Osijeka, nije, u konačnici, samo osječki projekt, već okuplja korisnike i polaznike više gradova i mjesta naše županije te redovno određeni podprojekti privuku goste iz Mađarske, Češke, Slovačke, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Sjeverne Makedonije, Rumunjske i Hrvatske, prije ratnih zbivanja čak i Rusije i Ukrajine, u velikom broju.  

Njihov je cilj vrlo jasan, a to je pružiti široj osječkoj dječjoj, tinejdžerskoj i studentskoj populaciji iznimno kvalitetne plesne i rekreativne projekte u određenom periodu godine sa školovanim plesnim kadrom bez financijske naknade, što je svakako olakšavajuća okolnost za njihove roditelje.

Projekt se ove godine održava u dva ciklusa s prijavama za svaki odvojeno. Prvi je ciklus od 15. travnja do 20. lipnja, a drugi od 1. listopada do 20. prosinca.


Izdvojeno

Reci što misliš!