Lifestyle / Ostalo

300 eura nagrade

Kuma Karmela do pobjede, kritični Ivan posljednji

Kuma Karmela do pobjede, kritični Ivan posljednji

Kuma Karmela odnijela pobjedu pa se rasplakala, domaćin Ivan završio na posljednjem mjestu

Kuma Karmela odnijela je pobjedu u ovotjednoj 'Večeri za 5', osvojivši tisuću eura i vrijedni poklon bon u vrijednosti 300 eura. U nevjerici i suzama, Karmela je pala kumi Martini u zagrljaj. "Oduševljena sam, ne mogu vjerovati. Potrošit ću nagradu, što da radim s njom ", kroz smijeh se zahvalila na pobjedi sretna Karmela.

Najkritičniji kandidat tjedna, Ivan Mihajlović, završio je na posljednjem mjestu ovotjedne 'Večere za 5'. Za svoju večeru dobio je 31 bod. Toca je domaćinu udijelio 10, a svi ostali svega sedam bodova. "Sve je bilo prejednostavno", ocijenile su uglas Karmela, Martina i Mario.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Desert je prvo jelo kojeg se domaćin Ivan prihvatio u pripravi večere. 'Medena čarolija' sakrila je tiramisu s jednom izmjenom - umjesto piškota, kao podlogu je Ivan koristio medenjake. "To bi trebali biti medenjaci, nešto od meda, medenjaka... No, ne mora biti", komentirao je Toca. "Medenjaci, kava... Koliko će biti čarobno, vidjet ćemo po okusima. Volim medenjake, ali ako budu kupovni, to ću mu zamjeriti", zaključila je Martina. Za glavno jelo je, pak, Ivan spravio 'Pijanu piletinu'. "Obično jelo koje se pravi svaki drugi dan, nije mi to za 'Večeru za 5'", komentirala je Martina sastojke glavnog jela. A domaćin je spravio piletinu u umaku od vrhnja i vina s kroketima od krumpira i bundeve. "Nisam preoduševljen sastojcima, ali možda čovjek napravi čudo", komentirao je Mario sastojke glavnog jela. Nakon što je i glavno jelo priveo kraju, Ivan se okrenuo 'Jesenskoj rapsodiji'. "Jesen podrazumijeva bundevu, to ide na ovo vrijeme, mogao bi bundevu iskoristiti u rapsodiji", procijenila je Martina, a složili su se i ostali gosti. Palačinke od tikvica, sir i domaći sir domaćin je sakrio iza rapsodije, dok je bundeva ipak ostala u glavnom jelu.

Nakon što je spravio jela, supruga je Ivanu pomogla prirediti stol, a on se orijentirao na aperitiv i pripremu za dolazak gostiju. Domaća šljivovica, višnjevac i domaći jeger dočekali su ekipu za aperitiv, a Ivan je ostavio dojam uštogljenosti. "Nije to ništa čudno, imao je cijeli dan za raditi", opravdao je domaćina Toca. "Bio sam oduševljen bocama, a rakija je bila u boci koja je štrikana, simpatično", dodao je Mario. "Višnjevac je bio dobar", zaključila je Martina.

'Jesenja rapsodija' uskoro je stigla pred goste. Palačinke od tikvice uslijedile su nakon zdravice. "Predjelo je izgledalo jako jednostavno, to djeci za doručak mogu napraviti", komentirala je Karmela predjelo. "Nimalo fascinantno", složio se Mario. Kulen je dobio niz pohvala, a potom je uslijedilo glavno jelo - 'Pijana piletina'. Pileće meso u umaku od vina i limuna uz krokete od krumpira i bundeve iduće je što je Ivan poslužio ekipi. "Glavno jelo izgledom nešto prejednostavno, zapravo nedokučivo", podijelio je Mario razmišljanje o izgledu glavnog jela. "Pilećim prsima treba sedam minuta da bi bili gotovi, umak prerijedak, nije se imao s čime pokupiti", dodao je bajker. "Glavno jelo neslano, piletina tvrda, umak bez okusa. Kroketi su bili dobri. Ovo radiš svaki dan, jednostavno", zaključila je Martina.

Uslijedio je i desert - tiramisu s medenjacima. "Lijepo je to složio, ali je bilo količinski previše", komentirala je Martina izgled deserta. "Medenjaci su bili kupljeni, a odmah sam rekla da ću zamjeriti ako budu kupljeni, najlakše je otići u dućan i kupiti", dodala je. "Bio je presladak, stvarno presladak", komentirala je Karmela. "Desert je bio najjači dio večere", zaključio je, pak, Mario. Podijelio je Ivan uskoro poklone ekipi, a onda je preslatka Sara recitirala ekipi i priču iz knjižice koju je napisala njezina baka, a Ivanova punica. "Prelijepo, preslatka je bila", komentirala je Karmela. "Baš je bila šećer na kraju", zaključila je Martina. Uskoro je uslijedilo proglašenje pobjednika, a nakon silnih kritika, bilo je jasno da to neće biti Ivan.

Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!


Izdvojeno

Reci što misliš!