Lifestyle / Ostalo

''To je život''

Osječka pjevačica se javno ispričala zbog falševa na Dori, podržale ju i poznate glazbenice

Osječka pjevačica se javno ispričala zbog falševa na Dori, podržale ju i poznate glazbenice
Dubravka Petrić/PIXSELL

Inače, Noelle iza sebe ima već nekoliko singlova kao što su ''Halo'', ''Slatke laži'', ''Bye Bye'', ''Bit će bolje'', ''Mogu ja to'' i ''Ne laži''

Osječka pjevačica Ivana Crnković, umjetničkog imena Noelle, sinoć je otvorila polufinale Dore s pjesmom ''Baby Baby''.

Glazbu i tekst pjesme napisao je Ivan Zečić Zetz, koautor teksta bio je Miroslav Zečić, dok je za aranžman također bio zadužen Ivan Zečić Zetz.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Međutim, nakon svojega nastupa, Noelle se susrela s različitim negativnim komentarima, i to ponajprije vezanim uz svoje falševe. Na njih je odgovorila isprikom, a njezinu poruku prenosimo u cijelosti.

probija led Osječanka u crvenom latexu večeras nastupa na Dori, evo kako možete glasati za nju

''Ovim bih se putem htjela ispričati svim svojim prekrasnim prijateljima, obožavateljima i svima koji su mi pružili toliko veliku podršku za sve falševe i sve krivo što sam napravila u ovom nastupu. Stvarno mogu pogoditi te tonove, ali još uvijek ne znam kontrolirati adrenalin dok pjevam i sve sam zeznula što sam mogla. To je život. Znam to kontrolirati u plesu, ali ne još u pjevanju tako da... ja se ispričavam. Jednako se osjećam i boli me duša kada slušam te tonove koji su svi profulani i za neki ću se sljedeći nastup mnogo više potruditi to nekako iskontrolirati. Evo, što reći, nego... Ljubim vas sve", poručila je u videu na Instagramu.

Pjevačicu je podržalo i nekoliko drugih glazbenica, među kojima su Osječanke Nera Mamić i Dora Vestić, ali i Ivana Kindl.

''Dva mjeseca je premalo za pripremu jer trema i adrenalin mogu zeznuti stvar. Ne brini, nisi bila falš baš toliko kako pričaš u videu, zato se prije ovakvih nastupa treba, prije svega, dobro vokalno pripremiti. Dva mjeseca nije dovoljno'', napisala je Ivana.

Nera joj je pak rekla kako ne bi trebala biti gruba prema sebi i kako uopće nije lako stati što na pozornicu, što pred ''čopor hijena pred televizorom''.

''Glas je strahovito delikatan i otkriva sve. Ovo sve ti je zakon situacija za otkriti što još možeš (MOŽEŠ) s ispravnom metodikom. Bravo za nastup i za entuzijazam kojime goriš već godinama'', komentirala je Nera.

Dora je pak dodala kako bi se trebala sjetiti da je, prije svega, čovjek od krvi i mesa.

''Adrenalin i trema samo su dokaz koliko ti je stalo do plesa i pjevanja. U cijeloj je večeri sve bilo dosta klimavo, a ono je što mene žalosti to što se očito znalo tko će ići dalje, bez obzira na kvalitetu pjesme i izvedbe. Ti si za mene trebala biti u finalu i to je to. Ovo se događa svima koji rade i s vremenom samo bude sve bolje. Najviše od svega, sviđa mi se što si toliko svoja do kraja da si ovakvo nešto objavila, a to ne čini svatko i baš se vidi iskrenost. Glavu gore, znaš što nosiš u sebi'', ohrabrila ju je Dora.

ivana crnković noelle
Nakon velikog uspjeha Osječanka Noelle objavila rasplesani spot za svoj novi singl „Bye Bye”

Inače, Noelle iza sebe ima već nekoliko singlova kao što su ''Halo'', ''Slatke laži'', ''Bye Bye'', ''Bit će bolje'', ''Mogu ja to'' i ''Ne laži''. Godine 2022. nastupila je i u polufinalu Supertalenta sa svojim PS Illusion.


Izdvojeno

Reci što misliš!