Lifestyle / Ostalo

probija led

Osječanka u crvenom latexu večeras nastupa na Dori, evo kako možete glasati za nju

Osječanka u crvenom latexu večeras nastupa na Dori, evo kako možete glasati za nju
PR

Danas mozete glasati za našu Noelle i Illusion plesačice na broj telefona 065 22 44 01 ili SMS DORA01 na broj 60006

Osječanka Ivana Crnković, odnosno umjetnički Noelle, otvoriti će večerašnju polufinalnu emisiju na natjecanju Dora, hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije.

Noelle će nastupiti s pjesmom Baby Baby za koju je glazbu i tekst napisao Ivan Zečić, koautor teksta bio je Miroslav Zečić  dok je za aranžman također zadužen Ivan Zečić - Zetz.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Britney, Alliyah i Kylie tri su kraljice milenijskoga popa i RnB-ja kojima je ova rasplesana milenijalka odala počast u svom spotu za nastupnu pjesmu. Noelle je bila sama svoja stilistica i pokazala odakle vuče glazbene korijene kao pjevačica, ali i plesačica.

Crveni lateks kao Britney u „Oops… I Did It Again“, bijela kapuljača Kylie iz „Can’t Get You Out of My Head“ i odjek Aaliyah iz „We Need A Resolution“ raspametit će milenijalsku generaciju, ali i osvojiti nove koje vraćaju ovo glazbeno doba u našu eru.

Noelle će u četvrtak 22. veljače probiti led na tri večeri scenskog spektakla Dore. Svjetski nagrađivanja koreografkinja iz osječkog plesnog studia Illusion i plesačica sprema korake koje će svi htjeti skinuti, a kakvi nam nedostaju u video produkciji.

Danas mozete glasati za našu Noelle i Illusion plesačice na broj telefona 065 22 44 01 ili SMS DORA01 na broj 60006. Glasanje kreće nakon što sve točke budu izvedene. Možete glasati do 20 puta sa jednog uređaja.


Izdvojeno

Reci što misliš!