Lifestyle / Ostalo

Nakon velikog uspjeha

Osječanka Noelle objavila rasplesani spot za svoj novi singl „Bye Bye”

Osječanka Noelle objavila rasplesani spot za svoj novi singl „Bye Bye”
Dubravka Petrić/PIXSELL

Kombinirajući glumu i ples, čime je pokazala i svoj dramski talent, pjevačica je na atraktivan način ispričala priču koja prati navedeni singl

Nakon značajnog uspjeha postignutog sa svojom novom pjesmom „Bye Bye” koja već tri tjedna zaredom obara rekorde na službenoj top listi HR TOP 40, Osječanka Ivana Crnković, pod umjetničkim imenom Noelle jučer je za nju objavila i rasplesani video spot.

Kombinirajući glumu i ples, čime je pokazala i svoj dramski talent, pjevačica je na atraktivan način ispričala priču koja prati navedeni singl.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Video spot je za pjesmu konačno vani i nadam se da će ga publika isto tako dobro prihvatiti. U spotu sam pokretom i gestom pokušala naglasiti dramatiku priče koja prati pjesmu. Raskid ljubavne veze nešto je s čime se može poistovjetiti gotovo svatko. Ne postoji toliko jaka veza koja može opstati i preživjeti neslaganja i različite karaktere. U početku zbog zaljubljenosti prelazimo preko problema, sve dok ne postanu toliko veliki i doslovno nepremostivi. U tom trenutku moramo donijeti važnu odluku: trpjeti i dalje ili partneru koji se prema nama ne odnosi na jednak način reći bye bye. Mislim da je to ipak puno bolja i pametnija opcija. Što prije dođemo do te spoznaje, to je bolje za nas. Uvijek je dobro krenuti dalje, zaboraviti sve što je bilo loše i okrenuti novu stranicu u životu”, poručila je Noelle.

Iako nije primljena na Doru, pjevačica se nije razočarala, stoga već radi i na novoj pjesmi. Za pak pjesmu „Bye Bye” u skorije vrijeme ima u planu izbaciti i remix verziju na kojoj, uz nju, radi i popularni producent Zvonimir Dusper Dus.

„Iako bi mi bilo drago da nastupam na Dori, nisam razočarana. Upravo suprotno, u neku sam ruku to doživjela kao olakšanje. Moj je trenutni život pravi mali kreativni kaos u kojemu gotovo da i nemam trunke slobodnog vremena, a kamoli dodatnog vremena koji bi morala pronaći i izdvojiti za pripremu i uvježbavanja nastupa za Doru. O čestim putovanjima i promociji pjesme da i ne govorim. Bye Bye već je treći tjedan zaredom na prvom mjestu službene top liste HR TOP 40 i to mi je sasvim dovoljna satisfakcija. Mislim da je to ipak najbolji pokazatelj kvalitete i uspješnosti neke pjesme, vrijedniji od bilo čega, pa i od nastupa na Dori”, zaključila je Noelle.

Spot za singl „Bye Bye” moguće je pogledati na poveznici.


Izdvojeno

Reci što misliš!