Lifestyle / Ostalo

Domoljubne tematike

Posegana je objavila spot za pjesmu ''Svoj na svome''

Posegana je objavila spot za pjesmu ''Svoj na svome''
Studio 55

Pjesma je nastala kao rezultat suradnje s dugogodišnjim prijateljem sastava, Nikolom Kristićem koji, uz Barbaru Tanasković, potpisuje tekst pjesme

Glazbeni sastav Posegana postoji već deset godina i dolazi iz Požege. Nakon najvećeg hita ''Doživotno tvoj'', snimili su pjesme ''Da uz tebe dišem'', ''Ljubav, to smo mi'', ''Sve što želim to si ti'' i druge, a sve u njima svojstvenoj tematici – ljubavi. Sve pjesme su u pop-tamburaškom stilu i vrlo uspješno prihvaćene od strane publike. 

No, članovi Posegane se ipak nisu u potpunosti odvojili od zvuka čiste tambure. Tako su na prošlogodišnjem festivalu ''Šokačke pisme'' u Županji izveli pjesmu ''Svoj na svome'' koja će svojom domoljubnom tematikom doprijeti do srca mnogih obitelji čiji članovi su otišli 'trbuhom za kruhom'.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pjesma je nastala kao rezultat suradnje s dugogodišnjim prijateljem sastava, Nikolom Kristićem koji, uz Barbaru Tanasković, potpisuje tekst pjesme. Za glazbu se pobrinuo Bruno Krajcar, a aranžman su napravili članovi Posegane.

Glazbeni je producent pjesme Damjan Pirović, a pjesma je snimana u D&B studiju. Mastering je odradio Ante Akrap. Redatelj i snimatelj emotivnog spota snimljenog u Županji je Matej Čehovski (Studio 55), a dva glumca koja su utjelovila oca i sina su Zdravko Šinjori i Mislav Pritaković.

Ponosni su što je obilježje Posegane tema ljubavi, a ovom pjesmom su dotaknuli u drugu vrstu ljubavi, ljubav prema svome domu, svojoj domovini. Ova pjesma neka probudi emocije onih koji su morali otići, ali i onih koji odlučuju ostati i biti sretni – svoji na svome.


Izdvojeno

Reci što misliš!