Lifestyle / Ostalo

nakon toga kreću sniženja

Posljednje pripreme za Božić obavite u Portanovi

Posljednje pripreme za Božić obavite u Portanovi

24. prosinca Portanova radi do 17 sati, a 25. i 26. prosinca trgovine u Portanovi ne rade

Još samo par dana ostalo je za osvojiti neku od vrijednih nagrada koje se u Portanovi dijele baš svaki dan. Do 24. prosinca u tijeku je Advent u Portanovi, jedinstveni nagradni natječaj koji donosi po jednu vrijednu nagradu baš svaki dan! Danas možete osvojiti Poklon bon u vrijednosti 100 eura iskoristiv u Sunos Centru, sutra T-Phone mobilni uređaj u vrijednosti 265 eura iz T-Centra, u subotu Poklon bon u vrijednosti 150 eura iskoristiv u Tediju, a u nedjelju 24. prosinca Poklon bon u vrijednosti 200 eura iz Galeba. Sve što trebate učiniti je obaviti kupnju u minimalnom iznosu od 20 eura, posjetiti blagdanski kutak kod Info pulta, zaigrati igricu na tabletu – i biti najbolji toga dana!

Božić je pred vratima, a vi još niste kupili poklone najdražima!? Ma nema brige! Iz Portanove predlažu dar s bezbroj mogućnosti - Portanova poklon karticu! Vi birate iznos, a izbor poklona prepuštate svojim najdražima. Portanova poklon karticu u roku od 2 minute kupite putem automata kraj Info pulta Portanove ili online putem Web shopa, a preuzmite na Info pultu isti dan. Vrijednost kartice može biti bilo koji iznos od 10 do 200 eura.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ma tko kaže da savršeni dar ne postoji!?

Osim shoppinga, darivanja i zabavnih aktivnosti, tijekom prosinca iz Portanove pozivaju i na humanitarno djelovanje! Tako i ove subote, 23. prosinca imate priliku biti dio Dobrovoljnog darivanja krvi u Portanovi. Djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Osijek i Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek čekat će vas u prizemlju TC Portanova, u lokalu nasuprot Hrvatske pošte od 16 do 19 sati.

Ako ste od onih koji shopping obavljaju u zadnji tren – dobro je na umu imati i kako će TC Portanova Ovu nedjelju, 24. prosinca, na Badnjak, raditi samo do 17 sati. U ponedjeljak 25. i utorak 26. prosinca – trgovine u Portanovi neće raditi. Hoće li raditi i kako – 2. kat, tzv. kat zabave – provjerite na web stranici Portanove.

Ali sezona odličnog shoppinga ne završava s blagdanima. Dapače, ona tek počinje i to već od 27. prosinca kada će svaka kuna vrijediti više jer s tim danom i službeno započinju zimska sezonska sniženja! Iako je većina trgovina i ove godine požurila sa sniženjima i počela spuštati cijene još u predblagdanskom razdoblju, veselimo se vidjeti što nam donosi i službena sezona velikih popusta.

I da… Portoš Božićnjak je sve do 23. prosinca od 17 do 19 sati u Portanovi kako bi slušao vaše želje, fotkao se s vama i postao dio vaših najljepših uspomena.

Vidimo se u Portanovi! 


Izdvojeno

Reci što misliš!