Lifestyle / Ostalo

Za povezivanje djece i mladih

PD ''Zanatlija'' nagrađeno za pripremu i izvedbu manifestacije Susret malih planinara Hrvatske

PD ''Zanatlija'' nagrađeno za pripremu i izvedbu manifestacije Susret malih planinara Hrvatske
PR

Planinarsko društvo ''Zanatlija'' iz Osijeka, u konkurenciji 342 planinarska društva iz cijele Hrvatske, ove godine dobilo je nagradu za najbolje organiziranu akciju

Na svečanoj godišnjoj sjednici Hrvatskog planinarskog saveza (HPS) održanoj 18. prosinca u prostorijama HPS-a u Zagrebu, dodijeljene su godišnje nagrade Izvršnog odbora HPS-a za planinarski rad i postignuća u 2023.

Izvršni odbor na temelju cjelogodišnjeg praćenja odlučuje o dodjeli nagrada udrugama i pojedincima koji su se istaknuli svojim postignućima u organiziranom planinarstvu. Nagrade se dodjeljuju u 14 kategorija, a na svečanoj sjednici dobitnicima su ih uručili predsjednik HPS-a Darko Berljak i predsjednik Izvršnog odbora HPS-a, doc. dr. sc. Igor Eterović.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Planinarsko društvo ''Zanatlija'' iz Osijeka, u konkurenciji 342 planinarska društva iz cijele Hrvatske, ove godine dobilo je nagradu za najbolje organiziranu akciju, odnosno pripremu i izvedbu planinarske manifestacije Susret malih planinara Hrvatske, održane u rujnu u Brodskom Drenovcu na Dilju.

''Ovom akcijom povezale su se planinarske skupine djece i mladih iz cijele Hrvatske, a susret je bio pripremljen i organiziran iznimno uzorno. Aktivno sudjelovanje više desetaka članova društva u organizaciji i izvedbi omogućilo je da, unatoč nepovoljnom vremenu, taj velik i značajan skup najmlađih planinara bude izrazito uspješan'', naveo je HPS u svom obrazloženju prilikom dodjele nagrade.

Nagradu su u Zagrebu preuzeli predsjednik društva Vladimir Pavičić i četvero članova društva koji su na skromnom domjenku nakon sastanka, uz ostale nagrađene, primali čestitke i komplimente brojnih okupljenih planinara, ponosni što su u odabranom društvu entuzijasta i zaljubljenika u planinarenje iz cijele Hrvatske.


Izdvojeno

Reci što misliš!