Lifestyle / Ostalo

aleksandra prijović

Tko je Belomanastirka koju će u Zagrebu u četiri dana slušati 60 tisuća ljudi

Tko je Belomanastirka koju će u Zagrebu u četiri dana slušati 60 tisuća ljudi
YouTube screenshot

Ekipa Kurira je jednom prilikom posjetila Beli Manastir i od njenih prijatelja iz djetinjstva su čuli samo riječi hvale. Bilo je i onih koji su otkrili da je trpjela vršnjačko nasilje, upravo zbog svoje želje da bude pjevačica, što je jednom prilikom i sama priznala

Više od 60 tisuća ljudi - toliko će obožavatelja biti na zagrebačkim koncertima najveće zvijezde mlađe generacije u regiji - Aleksandre Živojinović (Prijović djevojački). Rasprodala je i četvrti koncert u Areni Zagreb.

28-godišnja pjevačica prva je glazbenica ikad - koja će početkom prosinca nastupati četiri dana zaredom u prepounoj Areni. Pjevačica je to rođena u Somboru,  odrasla u Belom Manastiru, a trenutno živi u Beogradu gdje se i udala za Filipa Živojinović, posinka Lepe Brene.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Živjela je u skromnom domu u Belom, a svoju rodnu kuću je i renovirala. Ekipa Kurira je jednom prilikom posjetila Beli Manastir i od njenih prijatelja iz djetinjstva su čuli samo riječi hvale. Bilo je i onih koji su otkrili da je trpjela vršnjačko nasilje, upravo zbog svoje želje da bude pjevačica, što je jednom prilikom i sama priznala.

aleksandra prijović živojinović
popularna pjevačica Belomanastirka sinoć 'zapalila' poznati beogradski restoran

Više pogledajte u prilogu RTL televizije:


Izdvojeno

Reci što misliš!