Lifestyle / Ostalo

popularna pjevačica

Belomanastirka sinoć 'zapalila' poznati beogradski restoran

Belomanastirka sinoć 'zapalila' poznati beogradski restoran
Instagram @aleksandraprijovic

Aleksandra je, inače, jedna od najtraženijih mladih pjevačica u regiji, odrasla je u Belom Manastiru, a potom zbog uspjeha u Zvezdama Granda preselila u Beograd kako bi gradila karijeru u svijetu narodne glazbe

Pjevačica Aleksandra Živojinović (djevojačko Prijović) nastupila je sinoć u poznatom beogradskom restoranu Nacionalna klasa, piše RTL.

Dok njezin suprug Filip Živojinović sa pomajkom Lepom Brenom, ocem Bobom i sinom Aleksandrom uživa na ljetovanju, Aleksandra nastupa diljem regije, a obitelji se pridružuje u pauzama između koncerata.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Aleksandra je, inače, jedna od najtraženijih mladih pjevačica u regiji, odrasla je u Belom Manastiru, a potom zbog uspjeha u Zvezdama Granda preselila u Beograd kako bi gradila karijeru u svijetu narodne glazbe. Ubrzo joj je itekako dobro krenulo te se prometnula u jednu od najtraženijih mladih zvijezda tog svijeta.

aleksandra prijović
turbofolk hit Pjesma Baranjke Aleksandre apsolutni je hit na YouTubeu

Veliku pozornost privukla je njezina ljubav s Breninim posinkom Filipom Živojinovićem, koji je dugo slovio za jednog od najpoželjnijih neženja u regiji.

Njezin sinoćnji nastup možete pogledati na Instagramu.


Izdvojeno

Reci što misliš!