Lifestyle / Ostalo

turbofolk hit

Pjesma Baranjke Aleksandre apsolutni je hit na YouTubeu

Pjesma Baranjke Aleksandre apsolutni je hit na YouTubeu
YouTube screenshot

Pjevačica je nekoliko puta govorila o odrastanju u Hrvatskoj te je ispričala kako su joj se u školi rugali jer pjeva u Zvezdama granda

Najslušanija pjesma i najgledaniji spot ovih dana na Youtubeu djelo su Aleksandre Prijović, pjevačice rođene i odrasle u Belom Manastiru, a koja rentuno živi i radi u Beogradu.

Njena pjesma "Legitimno" zasjela je na prvo mjesto Youtube Trendinga u Hrvatskoj s gotovo 4 milijuna pregleda u samo 5 dana. Dokaz je to još jednom koliko je turbofokl glazba i dalje popularna u Hrvatskoj.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pjevačica je nekoliko puta govorila o odrastanju u Hrvatskoj te je ispričala kako su joj se u školi rugali jer pjeva u Zvezdama granda.

''Bili smo svi djeca i ne želim se vraćati na negativne stvari. Obožavam dolaziti u svoj Beli Manastir i svi mi kažu svaka čast'', objasnila je Aleksandra.

Čim je napunila 18, preselila se u Beograd, ugradila silikone u grudi i povećala usne te postala jedna od najzaposlenijih pjevačica u Srbiji. Prije nekoliko godina se udala za posinka Lepe Brene, Filipa Živojinovića, koji je godinama bio jedan od najpoželjnijih neženja u Srbiji.


Izdvojeno

Reci što misliš!