Vijesti / Regija

osnovana sumnja

Vukovarci krali na području pet županija, policija ih danas privela

Vukovarci krali na području pet županija, policija ih danas privela
PU osječko baranjska/Ilustracija

Protiv osumnjičenih podnose prijavu nadležnom državnom odvjetništvu

Policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske, Sektora kriminalističke policije, Službe općeg kriminaliteta u suradnji s Upravom kriminalističke policije Ministarstva unutarnjih poslova, Općinskim državnim odvjetništvom u Osijeku i policijskim službenicima Policijske uprave vukovarsko-srijemske proveli su kriminalističko istraživanje na 46-godišnjakom i 35-godišnjakom s područja Vukovara.

Policija je to učinila zbog postojanje osnovane sumnje da su počinili ukupno 34 kaznena djela „Teška krađa“ i „Krađa“ na području PU osječko-baranjske, PU vukovarsko-srijemske, PU brodsko-posavske, PU virovitičko-podravske i PU varaždinske.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naime, 46-godišnjak i 35-godišnjak su između ožujka 2023. godine i travnja 2024. godine na području gradova navedenih policijskih uprava provalili u više desetaka ugostiteljskih objekata, prostorija drugih pravnih osoba i vozila iz kojih su ukrali novac, oružje, novčanik s dokumentima i alkoholna pića čime su pričinili ukupnu materijalnu štetu u iznosu većem od 26.300 eura.

"Protiv osumnjičenih podnosimo prijavu nadležnom državnom odvjetništvu", stoji u izvješću policije.
 


Izdvojeno

Reci što misliš!