Lifestyle / Ostalo

večera za 5 na selu

Sarah sve oduševila ukusnom večerom i preobratila Sanju: „Razuvjerila me, od sada jedem i jetrice!“

Sarah sve oduševila ukusnom večerom  i preobratila Sanju: „Razuvjerila me, od sada jedem i jetrice!“
RTL

U utorak navečer perklet od srnetine bio je zvijezda večeri pa je tako mlada domaćica zaista opravdala mišljenje da je stručnjakinja u pripremi divljači.

Sarah Gašparlin ugostila je ovotjedne natjecatelje u svom domu, u Batini, gdje ih je srdačno dočekala uz domaći aperitiv, a potom je krenula večera. Za predjelo je servirala Domaći namaz iz snova – paštetu od jetrica.

„To je jedino što ne jedem, ne jedem iznutrice, ali kada sam probala njezinu paštetu, bila je jako dobra i razuvjerila me, odsad jedem i jetrice“, iznenađeno je komentirala Sanja, a paštetu su pohvalili i ostali natjecatelji. „Ne može jetrena paštea biti vatromet, ali je dobro, najbolje što se moglo napraviti“, kazao je Filip, koji je prvi očistio tanjur.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Šumski lonac bio je za glavno jelo, što je zapravo bio gulaš ili, kako Sarah kaže – perklet od divljači, točnije srnetine, poslužen s okruglicama od kruha. Pohvale kandidata samo su opravdale Sarino mišljenje da je to jelo zaista njezin specijalitet.„Glavno jelo je ispunilo moja očekivanja i izgledom i okusom i bilo mi je čak bolje nego jučerašnje glavno jelo“, kazao je Filip.

Za desert je poslužila Tamnu stranu deserta – kolač od čokolade uz koji je servirala i sladoled, što se pokazalo punim pogotkom.

„Kombinacija sladoleda i kolača od čokolade mi je bio pun pogodak zato što je sladoled razblažio čokoladu i fino se slagalo“, izjavila je Sanja s kojom su se složili i ostali natjecatelji.

Na kraju večeri red je došao i na ocjenjivanje pa je tako Stipo Sarinu večeru ocijenio s 8 jer mu je nedostajalo ljutine u glavnom jelu. Filip joj je također dao 8 jer su mu predjelo i desert bili nešto slabiji od Sanjine večere, ali glavno jelo mu je bilo puno bolje. Jolanka joj je dala ocjenu 8 zbog preteškog deserta, a Sanja ocjenu 9 jer je sve bilo u redu, ali želi ostaviti prostora za preostale ovotjedne kandidate. Tako je Sarah osvojila ukupno 33 boda, čime je i prešla u vodstvo.

Idući večeru priprema dida Stipo i sve jako zanima  što će im skuhati najiskusniji natjecatelj baranjskog tjedna. Njegovu večeru ne propustite pogledati u srijedu u 21 sat na RTL-u!


Izdvojeno

Reci što misliš!