Lifestyle / Ostalo

VIDEO: KOPIKA

VIDEO: KOPIKA

 Osječani ne odustaju ni od traganja za osvježenjima u ovim vrućim ljetnim danima!Danas je u 13 sati u Osijeku izmjeren 31 Celzijev stupanj. Istina, grijale su nas i puno više temperature, ali, kako je neradni dan, bilo je to sasvim dovoljno da Osječani u velikom broju odu na  neko kupalište!Na Kopiki je, očekivano, bila najveća gužva!

Red ispred blagajni za ulaz na Copacabanu. Nakon godina besplatnog ulaza na osječko kupalište, Osječani strpljivo u redu s pripremljene dvije ili pet kuna za narukvicu.
Nas je zanimalo: jesu li željezna ograda i naplaćivanje ulaza na osječkoj Kopiki jedine promjene u ovoj kupališnoj sezoni ili građani primjete i druge promjene, na bolje?
Kvalitetnije uređenje bazena te sanitarnih čvorova, kao i pojačana redarska služba najvidljivije su promjene na bolje u krugu kupališta.
No, promjena je vidljiva i na ugostiteljskoj ponudi. Koncesiju na ugostiteljske i zabavne sadržaje na javnom natječaju dobila je Pivovara Osijek, pa je ponuda hrane i pića proširena. Uz sve to, postavlja se pitanje: može li ovakva, poboljšana Kopakabana zamijeniti ljetovanje na Jadranu?
A što je s komarcima? Jesu li imuni na vrućine ili se pojavljuju tek u kasnim večeršnjim satima kada kupalište već svi napuste?
Za one koji ovih dana spremaju na Kopiku obavijest da su duboki bazen i tobogan otvoreni za kupače, što je već prvoga dana izazvalo veliku gužvu. Pet spuštanja toboganom naplaćuje se deset kuna.

VIDEO:
{youtube}P2WH56DqUEQ{/youtube}

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!