Lifestyle / Ostalo

Novi hit na Fejsu: Svi mi koji smo ostali bez cuge

Novi hit na Fejsu: Svi mi koji smo ostali bez cuge

Nećemo misliti da ste ovisnici o Facebooku, dapače, nećemo pretpostaviti niti da se često koristite Facebookom, ali vjerujemo da ste jučer svi imali priliku vidjeti kako nam prijatelji (pa vjerojatno i vi sami!) masovno 'lajkaju' novonastalu fb stranicu Svi mi koji smo ostali bez cuge.

Osim što ime grupe ujedinjuje sve nesretnike koji su nejedanput ostali "kratkih rukava" nakon, složit ćete se svi preranog zatvaranja trgovina, pozornost su vam vjerojatno privukli i dečki koje ste odmah povezali s osječkom glazbenom scenom. Da, da, na fotografijama se kao jedan od tragičara pojavljuje Tin Kovačić - Koca, frontmen popularnog Debelog Precjednika, jednako kao i Silvestar Mrak iz Grupe Tvog Života. Što nam to govori? Što je s Kandžijinim DJ-em i uvaženim udarnikom svima poznatog Big Mamma Session-a, Pipsom, i samim Kandžijom?  Dečki na objavljenim fotografijama izgledaju kao da ne postoji sutra! Svi se pitamo, kako to da su baš oni negodovali zbog deficita cuge u noćnim satima.

Bilo kako bilo, kao odgovorna piskarala i vaši sugrađani aktivno nastavljamo raditi na otkrivanju pozadinske priče u vezi najnovijeg trenda u gradu na Dravi.  S najnovijim vijestima s terena javit ćemo se u najkraćem mogućem roku! Do tada nas nastavite pratiti... I nemojte ostati bez cuge ovog vikenda!

cuga1

cuga1

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!