Lifestyle / Ostalo

Subota u Portanovi bogata sadržajima i koncertima

Subota u Portanovi bogata sadržajima i koncertima

U sklopu Vans Comfycush kampanje, u subotu, 18. svibnja od 16 sati Shoobedo u Portanovi organizira Vans Meetup s najvećim hrvatskim influencerima @emaluketin @marko_vuletic @jankojanic, a posjetitelji će imati priliku upoznati i talentiranog Filipa Rudana koji će u subotu za okupljene održati i mini koncert. A ako vrijeme dozvoli, a nadamo se da hoće, ShoeBeDo i Vans pripremaju još iznenađenja na parkiralištu Portanove - odličan program najboljih bmx i skate vozača iz Osijeka koji će pokazati svoje vještine i trikove!

Također, Portanova poziva i na Toyota Hybridni dan koji će se također održati u subotu 18. svibnja i to od 15 do 18:30 sati na vanjskom izložbenom prostoru ispred centra gdje će svi zainteresirani ovom prigodom moći iskusiti vožnju Toyotinim hibridnim automobilima!

portanova1705 1Nova generacija Toyote Corolle u 3 verzije karoserije i po prvi puta sa novom hibridnom tehnologijom, nova generacija Toyote RAV 4, te najavljeno iznenađenje za sve posjetitelje koje se još ne otkriva, ali slutimo da je riječ o premijeri novog modela – Toyote Camry!

portanova1705 4

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon svih ovih uzbuđenja što nas tijekom dana čekaju u Portanovi i još više – ispred Portanove, za večer je spremna prava poslastica! Toyota Integra Dundović pobrinula se za odličnu zabavu na 2. katu Portanove i zajedno s Portanovom poziva vas na besplatan koncert Mie Dimšić s početkom u 20 sati.

Mi se veselimo. A vi?

   

Izdvojeno


Reci što misliš!