Lifestyle / Koncerti

DOLAZE PIŠONJA I ŽUGA

Zabranjeno pušenje stiže 13. travnja u Osijek u dvoranu Zrinjevac

Zabranjeno pušenje stiže 13. travnja u Osijek u dvoranu Zrinjevac
Ivica Benić/SiB.hr

Koncertom u srcu Slavonije kultni sarajevski band obilježit će 40 godina od izlaska albuma "Das ist Walter"

Nastupom u Osijeku, Zabranjeno pušenje provest će nas kroz najbolje od najboljeg. Uz Waltera, će se naći i omiljeni blues, onaj iz Zenice, dobro poznati nam likovi poput Pišonje i Žuge, Fikrete, Selene, Guzonjinog sina, Ibre, Halida i djevojčica kojima miriše koža. Tu su još i Šeki, Karabaja, Ibro, sve do jednog Dobri jarani.

Svojim revolucionarnim pogledom i idejama, kultni sarajevski band Zabranjeno pušenje,  još je davne 1980. godine, unijelo novu energiju i pravac u glazbu, ali i u društvo. Od tada do danas, nakon dvanaest studijskih i šest live-kompilacijskih albuma, Zabranjeno pušenje održava razinu kvalitete i energije istom pa i boljim nego na početku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Odlično uvježbanu glazbenu postavu čine: Davor Sučić aka Sejo Sexon, Robert Boldižar Robi, Toni Lović, Branko Trajkov Trak, Dejan Orešković Klo i Anđela Zebec. Noviji dodatak ekipi je talentirani skladatelj i svirač usne harmonike, višestruki dobitnik Porina, Tomislav Goluban.

Koncert počinje u 20:30 sati, a u uvodnom dijelu nastupit će Livio Berak s bandom, u sklopu promocije novog albuma "Napokon".

Svoje ulaznice za koncert Zabranjenog pušenja osigurajte još danas, pridružite im se na ovom velikom slavlju, provozajte se opet u Yugu 45 i ne dozvolite da vam se život pretvori u "Pos'o-kuća-birtija"!

Online ulaznice (bez dodatne naknade i troškova)
www.koncert.hr

Online ulaznice (s dodatnom naknadom i troškovima)
Eventim sustav, kiosci Tisak media, Petrol benzinske crpke

Ostala prodajna mjesta:
OSIJEK – Caffe bar Press, Caffe bar Dvorac (Mačkamama), Caffe bar Play (dvorana Gradski vrt), Caffe bar Dumina (DGO)
NAŠICE - The Monkey bar
VALPOVO – Centar kulture M.P. Katančić
VINKOVCI - Fitness centar Zara
VUKOVAR – Hotel Lav

Cijene ulaznica:
Parter - 20 EUR, tribine - 22 EUR,  VIP + stol - 35 EUR (minimalno 4 osobe uz prodaju samo na www.koncert.hr)

Sve informacije dostupne su na Facebook eventu na linku: Link na Facebook event za koncert u Osijekue nastao je film “Svjetla Sarajeva”, u režiji Srđana Perkića


Izdvojeno

Reci što misliš!