Lifestyle

ostani doma

Od treninga do predstave - popis svega što i dalje možete pratiti online

Od treninga do predstave - popis svega što i dalje možete pratiti online
Ilustracija Slavko Midzor/PIXSELL)

I dok traje pandemija te izolacija razne platforme omogućuju nam da ne mislimo isključivo na to, već da vodimo i dalje brigu o svom zdravlju, aktivnostima, posvećujemo vrijeme kulturi, pogledamo koju predstavu ili odradimo trening...

Što sve možete i dalje pratiti iz svoga naslonjača, istražili smo za vas te donosimo kratak pregled zajedno s poveznicama. 

Nedjeljom u Dječje kazalište 

Od 29. ožujka Dječje kazalište Branka Mihaljevića stiže u naše domove. Dok god ponovno se ne otvore vrata donjogradskog kazalištanca dječje predstave bit će emitirane na dvije platforme. Svake nedjelje u 10:30 h na Osječkoj televiziji i službenoj facebook stranici Dječjeg kazališta emitirat će se druga predstava, a repriza je na TV-u predviđena za sljedeću subotu u 15:30.

Online treninzi gimnastičkog društva 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Gimnastičko društvo Osijek – Žito, odlučio je svoje treninge iz dvorane Sokol Centar u Osijeku prenijeti online i svim svojim trenutnim, ali i budućim članovima pomoći kako da i dalje što kvalitetnije provedu dane koje slijede. Naime, na online platformama kluba (Facebook i Instagram profili) bit će moguće svaki dan naći novi video trening koji će voditi treneri Gimnastičkog društva Osijek – Žito, a koji prikazuje jednostavne vježbe lako izvodive i u kućnom okruženju bez upotrebe dodatnih rekvizita. Online treninzi obuhvatit će vježbe razgibavanja i istezanja te vježbe snage, mobilnosti i koordinacije.

Predstave HNK-a Osijek

Hrvatsko narodno kazalište Osijek u suradnji sa Slavonskom televizijom emitira svake subote jednu od predstava, a pokrenuli su i druženje s publikom u novom drmaskom programu Umjetnost iz karantene dostupnom na STV-u dva puta tjedno. Više informacija na službenoj stranici kazališta

Online priče i kreativni kutić Gradske i sveučilišne knjižnice

U vrijeme kada svi moraju misliti na svoje i zdravlje zajednice Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek odlučila je pokrenuti projekt pod nazivom "Vrijeme je za online priču", a one su, zajedno s Kreativnim kutićem, dostupne na službenom YouTube kanalu GISKO-a. 

Ako i vi nešto pratite, a nismo naveli, javite nam u inbox ili nam pišite na [email protected]

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!